• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Wijzonol Aqua Kleurbeits

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Wijzonol Aqua Kleurbeits omschrijving

Wijzonol Aqua Kleurbeits is een matte, waterverdunbare kleurbeits met een hoog inkleurend vermogen. Wijzonol Aqua Kleurbeits voorkomt het vergrijzen van het hout en behoudt de tekening en houtstructuur. Wijzonol Aqua Kleurbeits wordt gebruikt voor het inkleuren van o.a. houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen, buiten en binnen. Ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Via ons kleurenmengsysteem is deze lak in vele transparante kleuren te maken.


- Snelle droging
- Hoge vochtregulering
- Hoog inkleurend vermogen
- Beperkt filmvormend
- Zeer gemakkelijke verwerking
- Geur- en oplosmiddelarm
- Houtstructuur en tekening blijft zichtbaar


Wijzonol Aqua Kleurbeits met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.


Wijzonol Aqua Kleurbeits op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden.
Kies je voor BLANK? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Wijzonol Aqua Kleurbeits 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Aqua Kleurbeits bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol  Aqua Kleurbeits bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 17 m2 per liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad

Wijzonol Aqua Kleurbeits bestand(en) downloaden

Top