• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip Blank

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip Blank productinformatie

  • Anti-slip
  • Geurarm
  • Houtstructuur blijft zichtbaar
  • Kleurloos
  • Kras- en stootvast

Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip Blank omschrijving

Je trap optimaal beschermen en verfraaien zonder de houtnerf te verliezen. Dat kan met de Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip Blank.
Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip is een kleurloze, slijt- en stootvaste watergedragen lak. Speciaal ontwikkeld voor alle zacht- en hardhouten trappen binnenshuis. Oersterk door de polyurethaan acrylaathars die erin zit en super veilig door de toegevoegde anti-slip werking.
Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Daarnaast laat Hermadix trappenlak eXtra Anti-Slip zich makkelijk en snel verwerken dankzij het eXtra Quick Dry Concept.

Ondergrond: alle zacht- en hardhouten trappen binnenshuis
Aanbrengen: met kwast of roller
Overschilderbaar na: ca. 8 uur
Verbruik: ca. 10m2/ liter
Kleuren: Blank (kleurloos) maar ook leverbaar in Wit en RAL 9010

eXtra Quick Dry Concept
Snelheid, gemak en eenvoud zijn tegenwoordig niet weg te denken uit ons leven. Daarom heeft Hermadix in samenwerking met WAES technologie lakken, oliën en onderhoudsmiddelen ontwikkeld die tegemoet komen aan onze huidige levensstandaard. De lakken, oliën en onderhoudsmiddelen zijn extra snel droog, makkelijk te verwerken en eenvoudig in onderhoud. Van professional tot doe-het-zelver, iedereen krijgt snel een fantastisch resultaat!
Ondanks het eXtra Quick Dry Concept moet de lak volledig uitharden om optimaal slijtvast en anti-slip te zijn, daarom adviseren we om de droogtijden in acht te nemen en de trap na de laatste laklaag minimaal een week niet met schoenen te betreden.

Extra informatie over Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip bestellen bij Verfwinkel.nl
Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Soort Anti-Slip
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 10 m2 per liter
Merk Hermadix
Levertijd Op voorraad

Hermadix Trappenlak eXtra Anti-Slip Blank bestand(en) downloaden

Top