• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Brander Brava Isotex - Lichte kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Brander Brava Isotex - Lichte kleuren productinformatie

  • Isolerend
  • Kan aangebracht worden op nicotine, roet en gedroogde waterkringen
  • Prettige verwerking
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen
  • Zeer goed bij te werken

Brander Brava Isotex - Lichte kleuren omschrijving

Ideaal voor renovatie- en onderhoudswerk is de watergedragen, isolerende binnenmuurverf Brava Isotex. Brava Isotex is een effectieve probleemoplosser: isoleren en tegelijk dekkend afwerken van ondergronden zonder kans op doorslag. De muurverf is buitengewoon licht en soepel verwerkbaar en zorgt dankzij de matheid voor een esthetisch fraai resultaat. De 1e laag kapselt de vervuiling in waarna je eventueel nog een 2e afwerklaag aanbrengt voor een mooi eindresultaat. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Brander Isofix. 

LET OP: Nicotine-, roet- en rookaanslag en dergelijke zo goed mogelijk verwijderen met een vetoplossend schoonmaakmiddel waarna de ondergrond eerst goed moet drogen. Waterkringen en ingetrokken koffievlekken goed droog afborstelen.


Brander Brava Isotex met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan voor 'Mijn kleur staat hier niet bij' en noteer de kleur bij het afrekenen bij opmerkingen.

Brander Brava Isotex op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Brander Brava Isotex
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Brander Brava Isotex bestellen bij Verfwinkel.nl
Brander Brava Isotex bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7-8 m2 per liter
Merk Brander
Levertijd Op voorraad

Brander Brava Isotex - Lichte kleuren bestand(en) downloaden

Top