• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantie Systeemverf - Alkyd

9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantie Systeemverf - Alkyd productinformatie

  • Goede kantendekking
  • Hoge duurzaamheid
  • Terpentine basis
  • Vochtregulerend
  • Voor buiten

Boonstoppel Garantie Systeemverf - Alkyd bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantie Systeemverf - Alkyd omschrijving

 


Boonstoppel Garantie Systeemverf is een glanzende, luchtdrogende grond-, voor- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Boonstoppel Garantie Systeemverf is vochtregulerend, is buitenduurzaamheid en heeft een goed glansbehoud.Voor het dekkend gronden en aflakken van hout en reeds van roestwerende primerlagen voorzien metaal. Garantie Systeemverf is een 1-potsysteem, waardoor speciale grondverven niet nodig zijn.

LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Kleuren uit de kleurenwaaiers zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Extra informatie over Boonstoppel Garantie Systeemverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantie Systeemverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantie Systeemverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Vochtregulerende houtverf Ja
Ondergrond Hout
Soort Systeemverf & 1-Pot systeem
Glansgraad Halfglans / Semi-Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 16 m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 3-5 Werkdagen

Boonstoppel Garantie Systeemverf - Alkyd specificaties

SCHAKELVERF
Schakelverf, is een vochtregulerende, duurzame en uitstekend dekkende verf voor binnen en buiten toepassingen op alkyd basis. Met dit 1-pot-systeem kun je gronden, overgronden en aflakken met dezelfde verf. Systeemverf is toe te passen op houten ondergronden zoals deuren, kozijnen, geveltimmerwerk, schuren en tuinhekken. Systeemverf is ook geschikt voor metalen en kunststof ondergronden na voorbehandeling met de juiste primer.

OMSCHRIJVING
Boonstoppel Garantie Systeemverf is een glanzende, luchtdrogende grond-, voor- en aflak voor buiten op basis van alkydhars.

TOEPASSING
- Voor het dekkend schilderen van zowel nieuwe als reeds eerder geschilderde raam- en deurkozijnen, ramen en deuren, daklijsten, boeiboorden en gevelbekleding, zoals rabatdelen, schrootjes en multiplex.
- Voor het overschilderen van metaalwerk, dat reeds is voorzien van een geschikte primerlaag.
- Voor het reconditioneren van buitenschilderwerk, ook in meerjarige onderhoudssystemen.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Hoge buitenduurzaamheid.
Goed glansbehoud.
Uitstekende dekking en kantendekking.
Gemakkelijke en zeer prettige verwerking.
Vochtregulerend.
Geschikt voor een opbouw volgens het zogenaamde één-pot-systeem.
Speciale grondverven zijn hierdoor niet nodig.

APPLICATIEGEGEVENS
Kwast en verfroller.
Verdunning: geen, is klaar voor gebruik.
Reiniging gereedschap: Terpentine.
Aanbevolen droge laagdikte: 40 μm
Rendement: Ca. 16 m²/liter, sterk afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond.

Droging bij 23°C/50% RV
Stofdroog na: ca. 3 uur.
Kleefvrij na: ca. 5 uur.
Overschilderbaar na: ca. 24 uur.
Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 5°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 85%.

TECHNISCHE GEGEVENS
Soortelijke massa: ca. 1,2 g/cm3.
Vaste stofgehalte: ca. 65 vol.%.
Glansgraad: Glans.
Vloeiing: Goed.
Hechting: Zeer goed op kaal hout en geschuurde oude verflagen. Ook na jaren kan Garantie Systeemverf na eenvoudige voorbehandeling worden overgeschilderd met optimaal resultaat.
Weerbestandheid: Zeer goed.

OVERIGE INFORMATIE
Kleur: Wit en vrijwel alle kleuren.
Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking tenminste 1 jaar.
Verpakking: In bussen van 1 en 2,5 liter.
Opslag: Koel en droog.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. Voorafgaande aan de uitvoering van de systemen dienen gebreken aan de ondergronden gecorrigeerd te worden.

- Behandeling hout: Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: Gronden met Garantie Systeemverf. Waar nodig schraal plamuren. Geheel overgronden met Garantie Systeemverf. Licht schuren en aflakken met Garantie systeemverf.

- Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal hout gronden met Garantie Systeemverf. Waar nodig schraal plamuren. Geheel overgronden met Garantie Systeemverf. Licht schuren en aflakken met Garantie Systeemverf.

- Behandeling staal: Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Kale delen ontroesten. Intacte verflagen reinigen en schuren. Kaal werk tweemaal behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Systeemverf. Licht schuren en aflakken met Garantie Systeemverf.

- Behandeling thermisch Onbehandelde ondergrond: verzinkt staal en non-ferro metalen.Grondig reinigen en ontvetten. Alle corrosieproducten verwijderen en de ondergrond opruwen. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Geheel overgronden met Garantie Systeemverf. Licht schuren en aflakken met Garantie Systeemverf.

- Onbehandelde ondergrond: Grondig reinigen en ontvetten. Opruwen/matteren. Het geheel behandelen met Garantie Primer Universeel. Licht schuren en aflakken met een laag Garantie Systeemverf.

- Kunststof: Gezien de diversiteit aan kunststoffen, dient altijd eerst een proefvlak opgezet te worden. Na voldoende droging dient de hechting beoordeeld te worden.

Top