Verf wit met grijstint: doe hier je inspiratie op

Als je op zoek bent naar twee kleuren die goed bij elkaar passen, kies je voor verf wit met een grijstint. Dit zijn beide neutrale kleuren die elkaar uitstekend aanvullen. Bovendien zijn er zowel vele tinten wit als uiteenlopende tinten grijs die je met elkaar kunt combineren. Bij Verfwinkel.nl kun je kleuren kiezen uit verschillende kleurencollecties. We hebben niet alleen verschillende RAL kleuren, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de eigen kleuren van bekende verfmerken zoals Flexa en Sikkens. Hierdoor is er een hoop mogelijk als je witte verf met een grijstint wilt mengen. In deze blog vertellen we je meer over de combinatie wit met een grijstint, en gaan we in op een kleur die beide combineert: RAL 9002.

RAL 9002 grijswit

Tot de RAL Classic collectie behoren veel van de populairste RAL kleuren van dit moment. Binnen deze collectie vind je onder meer RAL 9010 (zuiver wit) en RAL 9001 (crèmewit). Een andere kleur waar je jouw verf in kunt laten mengen is RAL 9002. RAL 9002 is grijswit van kleur. RAL 9002 behoort tot de witte tinten, maar door de combinatie met grijs is het niet bepaald een spierwitte kleur. Het geeft deze grijswitte kleur zijn eigen persoonlijkheid. Als je wilt bekijken of deze kleur iets voor jou is, kun je het beste RAL 9002 grijswit bekijken in deze RAL Kleurenwaaier K5 of deze RAL Kleurenwaaier K7. Dit helpt je bepalen of wit grijs muurverf iets voor jou is.

Via onze webshop kun je jouw verf laten mengen in diverse RAL kleuren. RAL 9002 is ook een optie als je jouw muurverf grijs en wit van kleur wilt laten zijn. Grijs wit voor je muurverf geeft je wanden een unieke uitstraling. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF in deze kleur te laten mengen. Dit doe je met behulp van de kleurenwaaier op de productpagina, waar je kunt aangeven in welke kleur je jouw muurverf gemengd wilt hebben. Vervolgens kun je muurverf in het wit grijs toepassen op je wanden. Natuurlijk zijn er ook lakken die je in deze kleur kunt laten mengen, bijvoorbeeld deze Sigma S2U Nova Satin en deze Sikkens Rubbol XD High Gloss.

RAL 9002RAL 9002

Gebroken wit met grijs en andere mogelijkheden

Je kunt kiezen voor grijs wit verf waarbij de twee tinten met elkaar gecombineerd worden tot één kleur, maar het is ook mogelijk om de twee kleuren apart te houden. Je zou bijvoorbeeld de meeste wanden wit kunnen verven, terwijl je één wand grijs verf. Je kunt ook de ene helft van de muur wit verven en de andere helft grijs, of een lambrisering toepassen. Zoek je een gebroken wit om met grijs te combineren, dan is RAL 9010 de beste keuze.

Verf wit met grijstint laten mengen bij Verfwinkel.nl

Er is een hoop mogelijk als je kiest voor verf in het wit met een grijstint. Je kunt de twee combineren tot één mooie kleur, zoals bijvoorbeeld RAL 9002 grijswit. Maar je kunt de twee kleuren ook apart houden, want ze vullen elkaar uitmuntend aan. Waar je ook voor kiest, binnen ons assortiment vind je de juiste producten voor jouw verfklus. Onze kwalitatief hoogwaardige kleurenpasta’s zorgen ervoor dat de kleuren optimaal tot hun recht komen. Bekijk nu welke combinaties van grijs en wit jij kunt maken via onze webshop.

 1. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  204 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Wijzonol LBH Grondlak HV
  Wijzonol LBH Grondlak HV
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  87 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Wijzonol Muurverf Extra Mat
  Wijzonol Muurverf Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  13 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
  Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  33 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: