Dé tuinmeubel trends van 2018

De lente van 2018 is lekker van start gegaan. Het weer was er al vroeg naar om buiten te schilderen en te klussen. Al dit harde werk is beloond met een heerlijk zonnetje. Nu nog de juiste tuinaccessoires en de zomer kan beginnen!

Rotan en rieten tuinmeubel

Een trend die we al hebben gespot voor binnen kunnen we doortrekken naar buiten. De rotanstoel en rietenstoel kunnen ook aan de tuintafel geschoven worden. Het geeft een speels en natuurlijk effect, zo’n rotan tuinset. Maar vraagt ook enige bescherming en onderhoud. Behandel het hout met Vista Universele Beschermlak Mat of Satin om lang plezier te hebben van jouw rieten tuinmeubelen. Rotan tuinmeubelen combineren goed met groene kleuren, kies bijvoorbeeld voor een stoelkussen met een plantenprint. En maak het af met een aantal losse kussentjes.

Industrieel

Een trend die wat minder onderhoud vraagt maar daardoor niet minder mooi is, zijn de aluminium tuinmeubelen. Je creëert eenvoudig een industriële look, die weer goed combineert met de rotan tuinmeubelen. De tuinsets zie je in verschillende varianten. Wat op je op dit moment veel ziet is de loungehoek zonder armleuning. Zo kan je vanuit iedere hoek erin kruipen om ultiem te relaxen.

Van binnen naar buiten

De tuin wordt steeds meer een verlengde van de woonkamer. Accessoires die je normaal in de woonkamer ziet kunnen ook prima naar buiten. Speel met kleine kussens in verschillende tropische printen. Of leg een kleed neer wat een geheel maakt van de lounge hoek.

Groen groener groenst

De botanische trend is zo’n trend die een flinke opmars heeft gemaakt voor binnen, maar buiten net zo goed ingezet kan worden. Laat de trend terugkomen in kussens, dekens en kleden. Heb je een kleine tuin? Zet dan planten neer in grote potten in verschillende kleuren. Genoeg om dit jaar mee aan de gang te gaan en optimaal te genieten van de zonnestralen.

 

 1. Vista Universele Beschermingslak - Zijdeglans
  Vista Universele Beschermingslak - Zijdeglans
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Vista Universele Beschermingslak - Extra Mat
  Vista Universele Beschermingslak - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Anza Lakset VILT - 5 delig
  Anza Lakset VILT - 5 delig
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  31 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs

Lees ook: