Sigma ColourSticker: eerst zien, dan geloven

Misschien ben je zeker van je zaak, en schilder je zonder te twijfelen in één keer die muur in de kleur van je smaak. Maar de meesten van ons zullen voordat ze een hele pot verf bestellen toch eerst liever willen zien of de gekozen kleur ook echt doet met je interieur wat je ervan verwacht. De Sigma ColourSticker biedt uitkomst.

Kleuren zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je interieur. Kleuren sturen onze emoties, beïnvloeden ons humeur; kleuren brengen warmte, rust en vrolijkheid in huis. Bovendien is niets zo persoonlijk als kleur. Logisch dat je bij het uitkiezen van het kleurenpalet voor je muren en kozijnen niet over één nacht ijs gaat.

Dezelfde kleur ziet er onder verschillende lichtomstandigheden steeds weer anders uit. Ochtendlicht, middaglicht, avondlicht, natuurlijk licht of elektrisch licht – ze geven een kleur nét weer een andere intensiteit. Maar ook het soort oppervlakte waarop je verf aanbrengt bepaalt hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Of die combinatie van kleuren die je eerst in gedachten had, blijkt misschien uiteindelijk toch niet zo’n goed idee. Gelukkig is er een handig hulpmiddel dat jou helpt om de juiste keuze te maken. Met de Sigma ColourSticker test je een kleur of een combinatie van kleuren eenvoudig op je muur, plint of vensterbank, vóórdat je tot aankoop overgaat.

Eenvoudig in gebruik

De zelfklevende kleurstalen van Sigma zijn gemakkelijk te gebruiken. Plak de ColourSticker op je muur en je krijgt een goede indruk van het eindresultaat. Je kunt de Sigma ColourSticker zonder probleem verwijderen en opnieuw gebruiken. Belangrijk om te weten is dat de kleurstalen zijn gemaakt van echte verf. Ze geven dus precies de kleur weer die uiteindelijk uit de pot komt, zonder afwijkingen. What you see is what you get!

Sigma ColourSticker

• Test eerst voordat je koopt

• Zelfklevend

• Makkelijk te (ver)plaatsen

• 100% kleurecht

De Sigma ColourStickers zijn beschikbaar in 55 verschillende kleuren. Bekijk ze hier allemaal en bestel direct. 

 1. Sigma Colour Sticker - 1145-7 Quiet Clearing
  Sigma Colour Sticker - 1145-7 Quiet Clearing
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Sigma Colour Sticker - 1135-4 Aquamarine Dream
  Sigma Colour Sticker - 1135-4 Aquamarine Dream
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Sigma Colour Sticker - 1001-7 Whitby Jet
  Sigma Colour Sticker - 1001-7 Whitby Jet
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 4. Sigma Colour Sticker - 1020-4 In The Saddle
  Sigma Colour Sticker - 1020-4 In The Saddle
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs

 

Lees ook: