Sigma Colour Tester: eerst zien, dan geloven

Misschien ben je zeker van je zaak, en schilder je zonder te twijfelen in één keer die muur in de kleur van je smaak. Maar de meesten van ons zullen voordat ze een hele pot verf bestellen toch eerst liever willen zien of de gekozen kleur ook echt doet met je interieur wat je ervan verwacht. De Sigma Colour Tester biedt uitkomst.

Kleuren zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je interieur. Kleuren sturen onze emoties, beïnvloeden ons humeur; kleuren brengen warmte, rust en vrolijkheid in huis. Bovendien is niets zo persoonlijk als kleur. Logisch dat je bij het uitkiezen van het kleurenpalet voor je muren en kozijnen niet over één nacht ijs gaat.

Zekerheid van de juiste kleur Sigma muurverf met een tester

Dezelfde kleur ziet er onder verschillende lichtomstandigheden steeds weer anders uit. Ochtendlicht, middaglicht, avondlicht, natuurlijk licht of elektrisch licht – ze geven een kleur nét weer een andere intensiteit. Maar ook het soort oppervlakte waarop je verf aanbrengt bepaalt hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Of die combinatie van kleuren die je eerst in gedachten had, blijkt misschien uiteindelijk toch niet zo’n goed idee.

Gelukkig is er handig hulpmiddel dat jou helpt om de juiste keuze te maken. Met de Sigma Colour Tester test je een kleur of een combinatie van kleuren eenvoudig op je muur vóórdat je tot aankoop van een hele blik verf overgaat.

Geschikt voor alle muren in huis

De Sigma Colour Tester is een verftester op basis van kunstharsdispersie en is geschikt voor al je muren in huis. Je kunt de verf gebruiken op verschillende ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende muurverflagen en structuurpleisters.

Een blikje bevat 0.25 liter muurverf, meer dan genoeg om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat. De Sigma Colour Tester kun je in elke gewenste kleur laten mengen. 

Eigenschappen van de Sigma Colour Tester

 • Aankleurbaar in Voice of Colour, PPG Master Colours, NCS RAL
 • Matte kwaliteit
 • Grootte: 250ml
 • In lichte en donkere kleuren beschikbaar
 • Goed voor een oppervlakte van 2m² à 2,5 m² per laag 
 • Stofdroog na 1 uur; overschilderbaar na 4 uur
 • Geschikt voor muren binnen, op verschillende ondergronden

Kies jouw favoriete kleuren en bestel de Sigma Colour Tester hier

 1. Sigma Colour Tester
  Sigma Colour Tester
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs

 

Lees ook: