Kozijnen en binnendeuren zwart verven: Dit is het effect

Wil je kozijnen zwart verven? Op dit moment zijn stalen tussendeuren en kozijnen dé manier om een industriële en moderne uitstraling aan je huis te geven. Het is een prachtig gezicht en ook nog eens perfect te combineren met een klassiek interieur. De woonbladen staan vol met deze trend en het geeft je huis een luxe sfeer.

Kozijnen zwart verven

Dit zwarte staal is prachtig, maar er hangt ook is er een flink prijskaartje aan. Helemaal in deze tijd waarin bouwmaterialen onbetaalbaar lijken te worden. Wanneer je toch de staal look in huis wilt halen zonder er veel geld aan uit te geven, is het zwart verven van je kozijnen een goed alternatief. Door bestaande kozijnen binnen zwart te schilderen, verandert de sfeer van je huiskamer compleet.

Binnendeuren zwart verven

Vooral het mat zwart verven van de kozijnen binnen geeft een resultaat dat bijna niet van echt staal te onderscheiden is. Door de deuren mat zwart te verven, trek je dezelfde stijl door in het hele huis. Het zijdeglans zwart verven van binnendeuren geeft weer een klassieker effect.

Kozijnen zwart verven buiten

Zwarte kozijnen binnen vormen een sierlijk verschil met witte kozijnen aan de buitenkant van je huis. Het contrast met witte kozijnen buiten verandert wanneer je kiest voor mat of zijdeglans geschilderde kozijnen binnen. Natuurlijk kun je de kozijnen buiten ook zwart verven. Na deze schilderbeurt wordt je huis aan de buitenkant onherkenbaar en sta je er versteld van hoe gelikt dit eruit komt te zien. Ook het zwart schilderen van je voordeur geeft je huis een compleet andere aanblik. Zeker met Sigma S2U Nova Satin of Wijzonol Matlak krijg je een strak resultaat.

 1. Pathé actie
  Sigma S2U Nova Satin
  Sigma S2U Nova Satin
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  705 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  285 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sigma Kleurgarantie
  Sigma S2U Satin
  Sigma S2U Satin
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  173 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
  Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  33 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: