Kozijnen en binnendeuren zwart verven: Dit is het effect

Wil je kozijnen zwart verven? Op dit moment zijn stalen tussendeuren en kozijnen dé manier om een industriële en moderne uitstraling aan je huis te geven. Het is een prachtig gezicht en ook nog eens perfect te combineren met een klassiek interieur. De woonbladen staan vol met deze trend en het geeft je huis een luxe sfeer.

Kozijnen zwart verven

Dit zwarte staal is prachtig, maar er hangt ook is er een flink prijskaartje aan. Helemaal in deze tijd waarin bouwmaterialen onbetaalbaar lijken te worden. Wanneer je toch de staal look in huis wilt halen zonder er veel geld aan uit te geven, is het zwart verven van je kozijnen een goed alternatief. Door bestaande kozijnen binnen zwart te schilderen, verandert de sfeer van je huiskamer compleet.

Binnendeuren zwart verven

Vooral het mat zwart verven van de kozijnen binnen geeft een resultaat dat bijna niet van echt staal te onderscheiden is. Door de deuren mat zwart te verven, trek je dezelfde stijl door in het hele huis. Het zijdeglans zwart verven van binnendeuren geeft weer een klassieker effect.

Kozijnen zwart verven buiten

Zwarte kozijnen binnen vormen een sierlijk verschil met witte kozijnen aan de buitenkant van je huis. Het contrast met witte kozijnen buiten verandert wanneer je kiest voor mat of zijdeglans geschilderde kozijnen binnen. Natuurlijk kun je de kozijnen buiten ook zwart verven. Na deze schilderbeurt wordt je huis aan de buitenkant onherkenbaar en sta je er versteld van hoe gelikt dit eruit komt te zien. Ook het zwart schilderen van je voordeur geeft je huis een compleet andere aanblik. Zeker met Sigma S2U Nova Satin of Wijzonol Matlak krijg je een strak resultaat.

  1. Gratis ronde kwast
    Sigma S2U Nova Satin
    Sigma S2U Nova Satin
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    705 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  2. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
    Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    285 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  3. Sigma S2U Satin
    Sigma S2U Satin
    4.8 out of five star rating on Trustpilot
    173 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  4. Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
    Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
    4.6 out of five star rating on Trustpilot
    33 reviews
    Vanaf Adviesprijs

Lees ook: