Histor MY Color Muurverf Tester: eerste hulp bij schilderen

Kleur is dé sfeermaker van je interieur en dus zeer belangrijk. Voordat je met de kwast of roller aan de gang gaat, wil je natuurlijk zeker weten of een kleur of kleurencombinatie precies bij jouw persoonlijke smaak past. De Histor MY color muurverf Tester (250ml) helpt je om een goede keuze te maken.

Het kiezen van de juiste kleuren voor je interieur kan soms best lastig zijn. Natuurlijk kun je gewoon een kleur kiezen die je mooi lijkt, maar het is altijd weer afwachten hoe die kleur op je muur of deurpost uiteindelijk ‘uitpakt’. De werking en intensiteit van de kleur is namelijk afhankelijk van een aantal externe factoren, zoals lichtinval (ochtendlicht of avondlicht), lichtbron (natuurlijk of elektrisch licht) en ondergrond.

Kleine pot voor meer kleurzekerheid

De Histor MY color muurverf Tester is een handig en eenvoudig hulpmiddel bij het kiezen van de juiste verfkleur voor iedere schilderklus. Schilder de tester op een stukje muur en kijk of de kleur helemaal naar je smaak is. Zo heb jij zekerheid voordat je je klus afmaakt. De Histor MY color tester is een extra matte muurverf met intense levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology. De verf is te mengen in iedere gewenste kleur, dus er is genoeg keuze om je muur die gewenste make-over te geven!

Voordelen van de Histor MY Color Muurverf Tester

 • Extra dekkend
 • Extra mat
 • Reinigbaar
 • Geurarm
 • Oplosmiddelvrij
 • Rendement: 10 m² per liter
 • Te mengen in elke gewenste kleur

Bestel de Histor MY color muurverf Tester naar je keuze hier. 

 1. Histor MY color Muurverf Tester Extra Mat - 250 ml
  Histor MY color Muurverf Tester Extra Mat - 250 ml
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs

 

Lees ook: