Geef houten meubels een nieuwe look!

Wil jij je houten meubelen een andere look geven? Aarzel niet en ga ervoor! Meubels bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van een kamer. Ga jij voor een warme of juist voor een lichte uitstraling? Voor het verven van je meubels is de juiste lak erg belangrijk.

Stevig schilderwerk met pantserlak

Naast het bepalen van de sfeer heeft lak ook een beschermende functie. Lak voorkomt namelijk onnodige krassen en slijtage van de meubels. Beschadigd meubilair wil je natuurlijk voorkomen. De Pantserslak van Rambo is kras- en slijtvast. Dit komt door de speciale BD-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat meubels tegen een stootje kunnen. Zo hoef je op een feestje niet meer extra goed op te letten of niemand tegen je kast leunt.

Verschillende kleuren houten meubel lakken

De interieurlak van Rambo is beschikbaar in verschillende kleuren. Er is keuze uit een matte lak en uit een zijdeglans lak. De zijdeglans lak is in 16 kleuren beschikbaar en de matte lak in 6 kleuren. Van antraciet tot warm eiken; voor iedereen is er wel een geschikte kleur. Kies de kleur die bij jou en je interieur past. Ga je voor een veilige kleur of stap je uit je comfortzone? Bekijk het kleurenpalet om de beschikbare kleuren te zien.

De juiste voorbehandeling

Het is belangrijk om voor het aanbrengen van de lak de ondergrond juist te behandelen. Een nieuwe ondergrond moet vaak eerst in de grondverf worden gezet. Bij oudere ondergronden is dit niet nodig. Bij nieuwe ondergronden is grondverf nodig omdat de ondergrond de lak anders te veel in zich opneemt. Wij raden aan om de Rambo Grondverf voor binnen te gebruiken. Zo krijg je het beste resultaat.

De Rambo Pantserlak Interieur is geschikt voor iedereen die toe is aan vernieuwing. Of dit nou vernieuwing van de kleur of van de bescherming is, Rambo Pantserlak Interieur is de ideale lak. De lak brengt meerdere voordelen met zich mee, dus genoeg redenen om voor deze lak in jouw favoriete moderne kleur te kiezen!

  1. Rambo Grondverf voor Binnen - Kleurloos
    Rambo Grondverf voor Binnen - Kleurloos
    out of five star rating on Trustpilot
    0 reviews
    Vanaf Adviesprijs

Lees ook: