Flexa Pure

Pure by Flexa ColorLab® - Ontdek de kleuren


Pure by Flexa ColorLab® is een hoogwaardig kleurpalet dat is ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa. Het palet van Pure by Flexa ColorLab® bestaat uit 120 klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen.  De kleuren zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle pastelkleuren. Combineer met de verschillende kleuren in huis om precies de uitstraling te creëren die bij jou past. 

Combineren van Pure by Flexa ColorLab® kleuren


Iedere kleurfamilie - Vergrijsd, Natuurlijk en Felle pastels - bestaat uit 40 kleuren. Op iedere verticale rij van de kleurfamilie vind je vijf kleuren. Door de rangschikking van deze kleuren wordt het eenvoudiger om kleuren uit de kleurgroep te combineren. De kleuren op de onderste drie rijen zijn geschikt als basiskleuren. De bovenste twee rijen bestaan uit kleuren in dezelfde kleurtint, maar deze zijn net wat donkerder. Daardoor zijn ze zeer geschikt als bijpassende accentkleuren. 

Tip: bekijk deze pagina op desktop of draai je telefoon horizontaal voor een goed overzicht van de volledige kleurenwand. 


De kleuren van 2023


Vergrijsd


Natuurlijk

 


Felle pastels

 

Pure by Flexa Colorlab® lak zijdeglans, hoogglans en mat


Pure by Flexa Colorlab® lak heeft een langdurig mooie uitstraling en is zeer kras- en stootvast. De lak is geschikt voor het schilderen van hout, metaal, harde kunststof en intacte dekkende verf- of beitslagen. Je vindt deze lak in drie verschillende glansgraden: zijdeglans, hoogglans en mat. Gebruik voor de mooiste kleurintensiteit en hechting eerst Pure by Flexa Colorlab® grondlak. 

Pure by Flexa Colorlab® muurverf zijdemat en extra mat 


Pure by Flexa Colorlab® muurverf is een schrobvaste, isolerende en waterverdunbare muurverf voor binnen.  De muurverf maskeert kleine onregelmatigheden in de ondergrond en isoleert roet- en nicotinevlekken. Je vindt deze lak in twee verschillende glansgraden: zijdemat en extra mat.

Pure by Flexa Colorlab® krijtverf


Pure by Flexa Colorlab® krijtverf is poederachtig mat en zorgt daarmee voor een authentieke uitstraling. De krijtverf is zeer kleurvast en is uitermate geschikt voor meubels, accessoires en muren maar ook voor pleisterwerk, metselwerk, beton en diverse bouwplaten.

Flexa Pure online bestellen


Heb jij jouw favoriete Flexa Pure kleuren gekozen? Bestel je Flexa verf gemakkelijk online, wij mengen alle Flexa Pure kleuren voor jou in het gewenste product.

Shop Flexa Pure producten in jouw favoriete kleuren

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Lak Mat
  Flexa Pure Lak Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  29 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Pure Lak Zijdeglans
  Flexa Pure Lak Zijdeglans
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: