Dead Salmon: Favoriet van Farrow & Ball

Eén van de kleuren waarin je jouw verf kunt laten mengen door ons is Dead Salmon van Farrow and Ball. De naam Dead Salmon is niet alleen een referentie naar de zalmachtige uitstraling van deze kleur, maar ook naar de matte glansgraad waarin deze tint het beste tot zijn recht komt. Dead Salmon van Farrow and Ball is zowel neutraal als warm. Deze kleur is hierdoor geschikt voor meerdere toepassingen. In deze kleurenblog vertellen we je meer over de kleurcode, hoe je deze kleur kunt bekijken, welke combinaties en toepassingen mogelijk zijn en welke verfproducten je in deze Dead Salmon tint kunt laten mengen.

Dead Salmon Farrow and Ball kleurcode

Een kleurcode vervult meerdere functies. Ten eerste gebruik je deze code om snel de kleur te vinden die je zoekt. Daarnaast is het dankzij kleurcodes voor ons mogelijk om producten van andere merken in de Dead Salmon kleur van Farrow and Ball te mengen. Je hoeft jezelf dus niet te limiteren tot Farrow and Ball verfproducten. De kleurcode van Dead Salmon is no. 28.

Je ideale verfkleur online uitkiezen is eenvoudig om te doen. Ga naar de productpagina van het verfproduct dat je wilt bestellen. Selecteer de hoeveelheid die je nodig hebt. Hierna kun je via de online kleurenwaaier Dead Salmon van Farrow and Ball opzoeken en als kleur kiezen voor jouw verf. Vervolgens bestel je jouw verf bij Verfwinkel.nl.

Dead Salmon Farrow and Ball kleurenwaaier

Dead Salmon is terug te vinden in de Farrow and Ball kleurenwaaier. Wij raden altijd aan om gebruik te maken van kleurenwaaiers, kleurstalen en kleurentesters om te ontdekken of een kleur iets voor jou is of niet. Alhoewel je de meeste kleuren ook online kunt bekijken, blijkt in de praktijk dat de beeldschermen van computers, laptops, smartphones en tablets een vertekend beeld geven van de tint. Wil je er zeker van zijn dat je een kleur zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven ziet, dan kies je voor één van de bovenstaande opties.

Dead Salmon Farrow and Ball combineren met andere tinten

De combinatie van neutraal en warm zorgt ervoor dat je Dead Salmon van Farrow and Ball prima kunt combineren met verschillende andere kleuren. Het is een solide basiskleur die goed samengaat met witte tinten en andere soorten roze. Daarnaast zijn er diverse andere Farrow and Ball kleuren waarmee je Dead Salmon kunt combineren. Hierbij kun je denken aan Joa’s White, Archive, Mahogany, Brinjal en London Clay. Leuke ideeën hiermee zijn een halve muur verven of een lambrisering.

Farrow and Ball Dead Salmon toepassingen

Dead Salmon van Farrow en Ball heeft een leverachtige uitstraling die neutraal is, maar tegelijkertijd een ruimte wel van een aangename warmte voorziet. Dit zijn eigenschappen die klanten vaak zoeken voor een muurverf in de woonkamer. Neutrale en warme kleuren zorgen ervoor dat een woonkamer een plek wordt waar je tot rust kunt komen. Om deze reden is Dead Salmon van Farrow and Ball ook een goede keuze voor een slaapkamer, kinderkamer of babykamer. Dead Salmon is daarnaast een leuke kleur voor je keuken of badkamer.

Dead Salmon verf laten mengen bij Verfwinkel.nl

Dead Salmon van Farrow and Ball kun je als kleur kiezen voor muurverven en lakken. Hierbij hoef je jezelf niet te beperken tot producten van dit verfmerk, want ook verfproducten van andere merken kun je in deze tint laten mengen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor muurverven zoals deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, deze Sigma Sigmapearl Clean Matt – Muurverf of deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat. Daarnaast kunnen lakken zoals deze Sigma S2U Nova Satin, deze Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en deze Wijzonol Matlak – Waterverdunbaar in deze tint gemengd worden. Bestel jouw verf in Dead Salmon kleur bij Verfwinkel.nl.

 1. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  204 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  234 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
  Wijzonol Matlak - Waterverdunbaar
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  33 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: