De mooiste slaapkamer kleuren van 2021

Op zoek naar de gaafste slaapkamer kleuren van 2021? Bij Verfwinkel.nl ben je altijd aan het juiste adres als je op zoek bent naar inspiratie. Niet alleen inspireren wij je, maar we helpen je ook om je inspiratie werkelijkheid te maken met behulp van onze uiteenlopende verfproducten. De slaapkamer is de ultieme plek om tot rust te komen. Je komt bij van een lange dag in je comfortabele bed. De kleuren binnen dit vertrek moeten je net zo welkom laten voelen. Zo creëer je een slaapkamer waar je jezelf veilig en vertrouwd voelt. Hieronder zetten we een aantal van de moderne slaapkamer kleuren van 2021 voor je op een rij.

Kleuren slaapkamer 2021: Rustgevende kleuren zijn altijd in

Eigenlijk gaat er geen jaar voorbij waarin rustgevende kleuren niet in de mode zijn. Dit is logisch, want relaxende kleuren en de slaapkamer gaan nu eenmaal goed samen. Voor vele mensen is de slaapkamer dan ook de plek om tot rust te komen. Rustgevende kleuren dragen hieraan bij. Ze laten je ontspannen en zorgen ervoor dat je slaapkamer knus aanvoelt. Voor rustgevende kleuren zijn dit jaar de specifieke tinten Ultimate Gray en Illuminating gekozen. Daarnaast zijn donkere blauwe tinten altijd goede opties als je een rustgevend element op een slaapkamermuur wil aanbrengen denk aan kleuren zoals Chinese Porcelain.

Kleur muur slaapkamer 2021: kies voor een neutrale kleur

Wat opvalt is dat vele bekende namen gekozen hebben voor neutrale kleuren als hun slaapkamer kleuren van 2021. Zo heeft Flexa gekozen voor de bruintint Brave Ground. De neutraliteit van Brave Ground zorgt ervoor dat je deze kleur optimaal kunt combineren met andere kleuren. Met behulp van bijvoorbeeld je bed, nachtkastjes en kasten kun je een mooi interieur binnen je slaapkamer creëren door dit meubilair te combineren en te contrasteren met deze tint. Kleuren als bruin, blauw, rood, roze en geel gaan goed samen met deze kleur. Ook andere merken kiezen in 2021 voor een neutrale en aardse kleur die goed gecombineerd kan worden met andere kleuren. Zo is de Histor Kleur van het jaar van 2021 Transcend. Deze tijdloze trendkleur straalt een aangename rust uit. Het kan dienen als het anker dat ervoor zorgt dat jouw slaapkamer een geheel wordt.

De slaapkamer van 2021: een volwassen kleur

De hierboven beschreven bruintinten zijn wat licht van kleur. Flexa gaan hiermee tegen de stroom in, want volgens diverse andere kenners zijn donkere kleuren in de slaapkamer helemaal in nu. Donkere kleuren zijn warm en geven ons een gevoel van geborgenheid. Ideaal voor de slaapkamer dus. Waar veel mensen ervoor kiezen om hun plafond wit van kleur te houden, is het in 2021 in de mode om ook het plafond van dit vertrek te voorzien van een donkerdere tint. Zo word je omgeven door warmte en knusheid.

Waar vind ik de slaapkamer kleuren van 2021?

Het antwoord op deze vraag is simpel: bij Verfwinkel.nl vind je de leukste slaapkamer kleuren van 2021. Bij ons vind je niet alleen diverse soorten verf die geschikt zijn voor deze ruimte binnen je woning, maar je kunt deze verfsoorten ook nog eens in alle kleuren laten mengen. Zo ook in de slaapkamer kleuren van 2021. Zo creëer je met behulp van onze producten je ideale slaapkamer. Op zoek naar een geschikte muurverf? Dan adviseren wij de Flexa Creations Muurverf - Extra Mat Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje binnen onze online winkel.

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Wijzonol Muurverf Extra Mat
  Wijzonol Muurverf Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  13 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. ProGold Maskingtape met Maskeerpapier
  ProGold Maskingtape met Maskeerpapier
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf

Lees ook: