De mogelijkheden van spuitbus verf: Hoe ideaal is het?

De laatste tijd wordt steeds vaker gekozen voor spuitbus verf. Verf in een spuitbus is even wennen, maar tijdens het gebruik hiervan zul je al snel merken dat verfspray ook zo zijn voordelen heeft. Het is eenvoudig te gebruiken en je kunt er snel mee werken. Bovendien is verf in spray vorm in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld spuitbus verf voor buiten, spuitbusverf voor hout, spray verf voor je muur, metaal spray verf, spuitbus verf mat zwart, spuitbus verf voor plastic, spuitbus radiatorlak, spuitbus verf op waterbasis, spuitbus reflecterende verf en nog veel meer. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van spuitbus verf en de mogelijkheden op dit gebied.

Wat zijn de voordelen van een verfspuitbus?

Het gemak van aanbrengen is één van de voornaamste redenen om spray paint te kopen. Verf in een spuitbus kun je sneller en gemakkelijker aanbrengen dan verf met een kwast en/of roller. Bovendien is in de meeste situaties één laag voldoende, zodat je niet hoeft te wachten totdat de verf droog is om een nieuwe laag aan te brengen. Dat maakt een bus spuitverf ook tot een goedkopere optie, omdat minder verf nodig is. Tip: als je spuitbus verf gaat bijwerken met normale verf kan er een kleurverschil ontstaan.

Omdat de verf op een toegankelijke wijze aan te brengen valt, is spuitbus verf een goede optie als je geen ervaren schilder bent. Daarnaast is de kans op baanvorming en strepen gering. Het bereiken van moeilijke plekken lukt ook een stuk beter. Bijkomend voordeel is dat je na het verven geen kwasten of rollers hoeft schoon te maken.

Verf spuitbus op kleur

Bij ons heb je ruim de keuze als het gaat om spuitbus verf, van een verf spuitbus voor metaal tot spuitbus verf voor hout. Bovendien is verf in een spuitbus op kleur bij ons een optie. Hierbij heb je de keuze uit vele kleurcollecties. Je kunt bijvoorbeeld voor een RAL kleur spuitbus kiezen. Kleuren voor spuitbussen zijn onder meer:

 • Spuitbus brons
 • Mat zwart spuitbus
 • Spuitbus verf messing
 • Spuitbus verf mintgroen
 • Metallic verf spuitbus
 • Spuitbus blauwe verf
 • Goudverf uit een spuitbus

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van spuitbus verf?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat wij jouw spuitbus verf in allerlei kleuren kunnen krijgen, of het nu gaat om brons spuitbus verf of spuitbus verf in het mat zwart. Voor allerlei verschillende soorten ondergronden is er passende spuitbus verf te vinden. Zo kun je spuitbus verf gebruiken voor je muren en plafonds en kun je bijvoorbeeld deze Polyfilla Pro S200 Isoleercoating toepassen.

Daarnaast is er spuitbus verf voor metaal en je kunt ook een verfspuitbus voor hout gebruiken, ook wel bekend als spuitbus lak. Goede voorbeelden hiervan zijn deze Motip Deco Spuitbus Hoogglans – RAL 3003 en deze blauwgrijze Motip Deco Spuitbus Hoogglans – RAL 7031. Een andere goede optie is de Rust-Oleum Universal – Spuitbus met uniek spuitsysteem. Je kunt ook kiezen voor een spuitbus primer, bijvoorbeeld deze Rust-Oleum Hechtprimer – Spuitbus.

Bestellen via onze webshop is simpel. Met behulp van de filters aan de linkerzijde vind je snel binnen de categorie ‘spuitbussen’ het product dat je zoekt. Bepaal je kleur, bijvoorbeeld verf spuitbus in het goud, en plaats het in je winkelwagentje. Bestellen is binnen enkele klikken gedaan. Koop daarom jouw spuitbus verf bij ons.

 1. MOTIP Deco Spuitbus Hoogglans - Ral 3003
  MOTIP Deco Spuitbus Hoogglans - Ral 3003
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. MOTIP Deco Spuitbus Hoogglans - Ral 5015
  MOTIP Deco Spuitbus Hoogglans - Ral 5015
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. MOTIP Deco Spuitbus Hoogglans - Ral 7031
  MOTIP Deco Spuitbus Hoogglans - Ral 7031
  4 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 4. Rust-Oleum Hechtprimer - Spuitbus
  Rust-Oleum Hechtprimer - Spuitbus
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: