Cafe Latte Flexa: Ge(s)laagde koffiekleur

Cafe Latte van Flexa is een onvergetelijke kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier. De naam van deze kleur dekt de lading perfect, want het is net alsof je een caffè latte van Flexa voorgeschoteld krijgt. Deze populaire koffiedrank is een mix van espresso en warme melk. Deze kleur is net zo heerlijk. Kijken naar deze tint voelt als het genieten van de geur en smaak van een caffè latte. Deze kleur heeft een mooie, warme uitstraling. Bovendien is de look neutraal, waardoor je Flexa Creations Cafe Latte uitstekend kunt combineren met andere tinten. De mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos.

In deze kleurenblog gaan we uitgebreid in op Cafe Latte van Flexa. Dit is de koffie kleur verf voor jouw klus. Hieronder laten we je zien hoe je snel deze tint kunt vinden met behulp van de kleurcode en waarom een kleurenwaaier de beste weergave van deze kleur geeft. Daarnaast tonen we je dat deze kleur prima gecombineerd kan worden met andere tinten. Ook laten we je zien in welke ruimtes deze kleur goed tot zijn recht komt en welke producten je in deze kleur kunt laten mengen. Hierbij kun je denken aan onder meer Cafe Latte muurverf. Ontdek het allemaal bij Verfwinkel.nl.

Cafe Latte Flexa kleurcode

Veel tinten worden voorzien van een kleurcode. Dit maakt het gemakkelijker om een kleur op te zoeken, bijvoorbeeld binnen een online kleurenwaaier. De kleurcode van Cafe Latte van Flexa is 3017. Op de pagina van jouw verf naar keuze is een online kleurenwaaier te vinden. Typ de kleurcode of de naam van de kleur in om deze tint snel te kunnen selecteren. Vergeet niet om vooraf de hoeveelheid verf te selecteren die je nodig hebt, bijvoorbeeld Flexa Cafe Latte 2.5 liter of Flexa Cafe Latte 5 liter. Kies je kleur, bestel en wij mengen de verf voor je.

Cafe Latte Flexa kleurenwaaier

Cafe Latte van Flexa maakt onderdeel uit van de Flexa Creations kleurenverzameling. Dit is een populaire lijn die, naast kleuren, ook producten van een hoge kwaliteit bevat. Alhoewel je deze tint online kunt bekijken, raden we aan om gebruik te maken van een kleurenwaaier. Deze kleur vind je terug binnen de Flexa Creations kleurenwaaier. Daarnaast kun je gebruik maken van een kleurenstaal of een tester om deze kleur te bekijken. Dit geeft je het beste beeld van wat je in het echt van deze tint kunt verwachten. Hiermee bedoelen we niet alleen de look van deze kleur op de muur, maar ook bijvoorbeeld de combinatie met je meubilair. Zo kun je zelf een onvergetelijk interieur creëren.

Cafe Latte Flexa combineren met andere kleuren

Cafe Latte van Flexa is niet alleen een warme kleur, maar het kan ook als een neutrale tint getypeerd worden. Hierdoor zijn allerlei leuke kleurcombinaties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld deze tint combineren met andere neutrale kleuren zoals Luxurious Silk en Sea Foam. Daarnaast kun je een combinatie vormen met varianten van dezelfde kleur, wat ook wel een ton sur ton combinatie wordt genoemd. Goede opties hiervoor zijn Vanilla Cream en Porcelain Mould. De kleurcombinatie van de designers van Flexa is perfect voor iedereen die van spannende combinaties houdt: Cafe Latte met Indian Spice of Authentic Grey. Andere kleurcombinaties bekijken? Ontdek het gehele palet bij Verfwinkel.nl.

Waar kun je Flexa Cafe Latte gebruiken?

Flexa staat bekend om zijn veelzijdige kleuren die je vrijwel overal kunt toepassen, alleen of in combinatie met andere tinten. Cafe Latte van Flexa is geen uitzondering op deze regel. De inherente warmte van deze kleur zorgt ervoor dat Cafe Latte van Flexa perfect in de woonkamer past. Hier combineert het goed met allerlei materialen, van hout tot aan leer. Van klassieke tot moderne interieurs, het past overal bij. Bovendien zorgt de warme look van deze tint voor een punt van rust binnen dit vertrek. In de woonkamer kom je bij na een lange dag. Deze kleur versterkt de ontspanning die je voelt. Hetzelfde geldt als je Cafe Latte in de slaapkamer toepast. Je zult merken dat je beter slaapt, meer uitgerust wakker wordt en aangenamere dromen hebt.

Nog een ruimte waar meer ontspanning altijd welkom is, is de badkamer. Na een lange dag is er niets heerlijkers dan ontspannen in bad of een warme douche nemen. Cafe Latte in de badkamer is enorm rustgevend. Hetzelfde geldt voor de eetkamer, waar deze kleur bijdraagt aan een ongedwongen sfeer. In de werkkamer draagt deze kleur eraan bij dat je jezelf beter kunt focussen. Je wilt hier niet een te activerende kleur die een negatief effect heeft op je concentratie. Wil je Cafe Latte van Flexa in de keuken toepassen? Zorg er dan voor dat je een schrobvast product kiest. Zelfs als er geknoeid wordt, kun je zonder problemen de muur schoonmaken. Je weet zeker dat er geen vlekken in de verflaag ontstaan.

Flexa Cafe Latte muurverf en andere producten

Bij Verfwinkel.nl kun je jouw verfproducten eenvoudig en snel in deze Cafe Latte kleur van Flexa laten mengen. Een populaire optie is muurverf in deze tint. Zo kun je bijvoorbeeld Flexa Creations muurverf Cafe Latte als verfkleur geven. Aangezien dit een Flexa Creations kleur is, is dit de perfecte match. Flexa muurverf met Cafe Latte als kleur is er in meerdere glansgraden. Kies bijvoorbeeld voor deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat of deze Flexa Creation Muurverf Zijdemat. Producten uit andere lijnen van Flexa kunnen ook in deze kleur gemengd worden. Populaire opties zijn onder meer deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat en deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat. Ontdek alle Flexa producten binnen ons aanbod.

Niet alleen muurverf producten kunnen in deze kleur gemengd worden. Wil je bijvoorbeeld meubels, deuren of kozijnen van een nieuwe kleur gaan voorzien, dan kun je Cafe Latte Flexa lak bestellen via onze webwinkel. Wederom is een Flexa Creations product een uitstekende optie. Deze lakken zijn in diverse glansgraden verkrijgbaar, waaronder deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Andere populaire opties uit ons uitgebreide aanbod zijn deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans of deze Flexa Pure Lak Mat. Zo zijn er nog vele andere producten die je in deze kleur kunt laten mengen door onze specialisten. Bestel jouw Cafe Latte verf bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  48 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  27 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Pure Lak Mat
  Flexa Pure Lak Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  29 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: