Beste Latex Verf: Best Geteste Latex Muurverf

Je zoekt niet zomaar een goede latex verf: je bent op zoek naar de beste latex verf. De beste latex van nu bestel je bij Verfwinkel.nl. Tex verf is in allerlei varianten verkrijgbaar binnen ons aanbod. Aan goede latex muurverf producten geen gebrek. Toch krijgen onze specialisten de volgende vraag geregeld te horen: welke latex is het beste? Er zijn een aantal eigenschappen waar je naar kunt kijken om te bepalen wat de beste latex verf is. Hierbij kun je denken aan de hoeveelheid pigment en bindmiddel. Hoe meer, hoe beter de dekking van de verf zal zijn.

In deze blog vertellen we je meer over wat latex verf eigenlijk precies is en wat de beste latex verf van nu is. Hierbij komen meerdere producten aan bod, want binnen ons assortiment zijn verschillende verfproducten van een hoge kwaliteit te vinden. We laten je zien wat deze producten tot de beste latex muurverf van dit moment maken.

Wat is latex verf?

Vroeger had latex verf een andere betekenis dan tegenwoordig. Latex was een duurzamere verfsoort die gemaakt werd van latexsappen uit de rubberboom. Hierdoor was de muurverf van een hogere kwaliteit. Tegenwoordig is latex niet meer nodig voor een kwalitatief hoogstaand muurverf product. Toch wordt de term nog altijd veel gebruikt, omdat veel mensen het vanwege de vroegere betekenis nog altijd associëren met een hoge kwaliteit. Maar in feite zijn muurverf en latex synoniemen van elkaar geworden. We bedoelen er hetzelfde mee. Hierbij gaat het om acryl latex verf oftewel muurverf op waterbasis. Wil je meer weten over deze soort verf? Lees dan onze blog over latex verf.

Wat is de best geteste latex muurverf?

Je zoekt niet zomaar een goede latex voor binnen, maar je wilt de beste latex verf. De Consumentenbond heeft meerdere latex producten uitgebreid getest. De uitkomst van deze test toonde dat deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF de beste latex verf van dit moment. Hierbij werd gekeken naar een aantal factoren: duurzaamheid, dekking, hechting, schrobvastheid en het algehele eindresultaat. Deze Sikkens latex scoorde het best op deze gebieden. Dit product dekt in één keer, wat je tijd, moeite en geld scheelt. Dit product is gemakkelijk te gebruiken en levert een eindresultaat van een professionele schilderkwaliteit op. Een extreem mat uiterlijk wordt gecombineerd met een uniek isolerend vermogen.

Maar er zijn meer acryl latex muurverf varianten van een hoge kwaliteit waar je voor zou kunnen kiezen. Zo zijn veel specialisten groot fan van deze Sigma Perfect Matt – Muurverf. Deze latex dekt uitstekend, is prettig te verwerken, is aanzetvrij, kan met een verfspuit worden aangebracht en zorgt voor een mooi egaal resultaat. Bij een test van het programma Radar kreeg deze Sikkens Alpha Projecttex het hoogste cijfer. Daarnaast is deze Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf een in één keer dekkende latex die voor een streeploos eindresultaat zorgt. Bekijk onze muurverf top 10 voor nog meer toppers.

De beste latex verf bestel je bij Verfwinkel.nl

Latex muurverf van een hoge kwaliteit vind je terug binnen ons uitgebreide assortiment. Er zijn meerdere producten te vinden die tot de beste latex verf producten van nu behoren. Dit zijn producten die vaak in één keer dekking bieden, waardoor je maar één laag verf hoeft aan te brengen. Ook scoren ze goed op eigenschappen zoals een goede hechting, duurzaamheid, een fantastisch eindresultaat en schrobvastheid. Bekijk nu ons aanbod en bestel de beste latex verf via onze webwinkel.

 1. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  187 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Aanbieding
  Sigma Perfect Matt - Muurverf
  Sigma Perfect Matt - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  115 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens Alpha Projecttex
  Sikkens Alpha Projecttex
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  36 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: