Antiek groene muurverf

Zoek je nog naar een mooie kleur voor in je woning? Misschien is verf in antiek groen wel iets voor jouw huis. Deze kleur wordt in veel huizen gebruikt en is vooral erg populair als muurverf. Twijfel jij nog over antiek groen als kleur van je muurverf? Na deze blog niet meer; alles over deze kleur lees je hier.

De kleur antiek groen

Antiek groen is een donkere kleur groen. De kleur antiek groen geeft een landelijke uitstraling en zie je vaak terug bij woningen die zich wat meer op het platteland bevinden. De combinatie van antiek groen met een natuurlijke omgeving zorgt voor een mooie landelijke sfeer. De donkere kleur groen is goed te combineren met lichte tinten. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Door met verschillende kleuren en tinten te spelen geef je een fijne uitstraling aan je huis.

Antiek groen verf van Wijzonol

De kleur antiek groen is een donkergroene kleur op de verfwaaier van Wijzonol. Op deze verfwaaier van Wijzonol heeft de kleur de kleurencode 9328. De kleur antiek groen kan erg mooi zijn als muurverf. Niet heel veel mensen hebben de kleur antiek groen als muurverf waardoor je zeker origineel bent. Zoals eerder al vermeld, zorgt de donkere kleur groen voor een mooie landelijke uitstraling en staat het vooral in een natuurlijke omgeving erg mooi op de muren. De kleur kan ook goed staan in een stedelijke omgeving zolang je de kleur op een mooie manier met andere objecten in je huis weet te combineren. De kleur is ook bij andere merken verf beschikbaar. Kleurnummers van verf zijn universeel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met de kleurencode 9238 voor antiek groen van Wijzonol verf in de kleur antiek groen van Sikkens aan te schaffen. 

RAL verf antiek groen

Voor de kleur antiek groen is geen RAL code beschikbaar. De kleur komt vooral veel voor bij het merk Wijzonol die de kleur de kleurencode 9238 heeft gegeven. Ondanks dat er geen RAL voor antiek groen is, zijn er wel RAL codes voor andere kleuren groen. Zo heb je bijvoorbeeld RAL 6001. Dit is de kleurencode voor smaragdgroen. Dit is een groene kleur die hetzelfde is als de groene kleur van smaragden. Naast smaragdgroen heb je bijvoorbeeld ook dennengroen. Dennengroen is de kleur groen die dennen hebben. Deze kleur is aangegeven met de kleurencode RAL 6009. Van al de RAL kleuren lijkt RAL 6012 het meest op de kleur antiek groen van Wijzonol. RAL 6012 wordt omschreven als zwartgroen en is net als antiek groen een donkere kleur groen. 

Verf bestellen bij Verfwinkel.nl

Zoek je naar de kleur antiek groen voor jouw verfproject? Dan ben je bij Verfwinkel.nl aan het juiste adres. Antiek groene verf bestel je eenvoudig en voordelig op verfwinkel.nl. Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Verf in antiekgroene kleur en de benodigdheden daarvoor worden uit voorraad geleverd en zijn snel bij je in huis. Weet je niet goed hoe je deze schildersklus moet aanpakken ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel schildersadvies en daar hoort ook kleuradvies bij. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie en inspiratie, ontvang je schildertips en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

 1. Wijzonol Dekkend Halfglans
  Wijzonol Dekkend Halfglans
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  19 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Wijzonol Aqua Zijdeglans
  Wijzonol Aqua Zijdeglans
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Aanbieding
  Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak
  Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  206 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Aanbieding
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  138 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees meer: