Alles weer als nieuw met retro

Heb je ook genoeg van al die saaie, witte muren en meubels die je al op elke woonboulevard ziet staan? Kies dan voor de retro vibe en je bent weer helemaal up-to-date!

Want hoewel de retrostijl wel een echte trend van nu is, hoef je je niet te beperken tot het doorsnee aanbod. Leef je uit en dompel je interieur onder in een sfeer van nostalgie. Struin eens die gezellige rommelmarkten af in plaats van het verplichte bezoekje aan de meubelboulevard. Scoor die kekke vintage items die, zonder dat je het vooraf kon bedenken, precies blijken te passen bij jouw persoonlijkheid. Combineer gerust oud met nieuw en gegarandeerd dat jouw interieur in niets lijkt op die van jouw buren.

Retro vibe

Met die paar mooie vondsten uit de jaren 60 of 70 ben je er niet zomaar. De echte retro vibe krijg je met de juiste kleuren op je muren en kozijnen. Dé kenmerkende kleuren voor het creëren van het echte retrogevoel? Denk aan oranje, rood, groen, (oker)geel en bruin. Of kies voor een combinatie van deze kleuren. Want bij retro is alleen jouw creativiteit the limit!

Retro kleurenpalet

Kijk eens naar het aanbod van bijvoorbeeld Histor MyColor. Dankzij de Intense Color Technology kies je met Histor MyColor voor intens levendige kleuren, die langdurig mooi blijven. En dat is maar goed ook, want retro heeft de toekomst!

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor MY color Muurverf Tester Extra Mat - 250 ml
  Histor MY color Muurverf Tester Extra Mat - 250 ml
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  44 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor My color Lak - Mat
  Histor My color Lak - Mat
  3 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: