• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Polysoft Flexible 2K

 

Den Braven Zwaluw Polysoft Flexible 2K omschrijving

Zwaluw Polysoft Flexible is een snel uithardende flexibele 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen voor binnen. Zwaluw Polysoft Flexible is speciaal ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van scheuren, deuken, krassen en andere beschadigingen in metaal, beton, steen, hout en kunststof. De maximale aangebrachte laagdikte in één eer is 10 mm Deze flexibele plamuur kan enige vervorming opnemen en heeft een snelle uitharding. Doordat Zwaluw Polysoft Flexible goed te schuren is en eenvoudig te overschilderen is deze twee-componenten plamuur een echte must-have tijdens het klussen. Het Polysoft Doseerpistool zorgt voor een automatische dosering.


Nadat beide componenten goed gemengd zijn is Zwaluw Polysoft Flexible ca. 10-15 minuten verwerkbaar afhankelijk van de temperatuur. Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner.


LET OP: Zwaluw Polysoft Flexible 2K is niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Ook is Zwaluw Polysoft Flexible niet geschikt voor buitentoepassing 


Extra informatie over Zwaluw Polysoft Flexible 2K 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Polysoft Flexible 2K bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Polysoft Flexible 2K bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Polysoft of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Plamuur
Toepassing Voor binnen
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad
Top