• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Zinsser Watertite 5 Liter

Meer afbeeldingen

 

Zinsser Watertite 5 Liter productinformatie

  • Bestrijdt vochtplekken
  • Gebruiksklaar
  • Geurarm
  • Helpt schimmelvorming voorkomen
  • Kwaliteitsproduct

Zinsser Watertite 5 Liter omschrijving

Zinsser Watertite is een vochtwerende, geurarme solventgedragen acrylverf. Zinsser Watertite voorkomt is het doorlekken van water door cement, metselwerk, betonnen muren en keldervloeren. Daarnaast beschermt Zinsser Watertite tegen aantasting door schimmels en kan deze verf aangebracht worden op natte en droge ondergronden.


Zinsser Watertite is ideaal voor de binnenzijde van keldermuren en voor het afdichten van betonnen kelderplaten voordat de loopvloer wordt gelegd (niet aanbevolen voor belopen oppervlakken). Zinsser Watertite kan ook worden gebruikt voor de buitenkant van fundamenten en steunmuren, boven en onder straatniveau.Zinsser Watertite:
- Aanbrengen: met kwast of roller
- Kleefvrij: na ca.1 uur
- Overschilderbaar: na ca. 4 uur
- Volledig uitgehard: na ca. 7 - 14 dagen
- Verbruik: ca.1,8 - 2,5 m²/l
- Glansgraad: Mat


Let op: Zinsser Watertite wordt niet aanbevolen voor drinkwatertanks, waterreservoirs, vogelbadjes en zwembaden of op vloeren waarover wordt gelopen. Het wordt afgeraden om Zinsser Watertite aan te brengen als de eerste 24 uur zware regen wordt verwacht.


Extra informatie over Zinsser Watertite
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Zinsser Watertite bestellen bij Verfwinkel.nl
Zinsser Watertite bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl 

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zinsser
Levertijd Op voorraad

Zinsser Watertite 5 Liter bestand(en) downloaden

Top