• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Zinsser Bulls Eye 123 Primer

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Zinsser Bulls Eye 123 Primer productinformatie

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Kleur: Wit
  • Reukarm
  • Sneldrogend

Zinsser Bulls Eye 123 Primer omschrijving

Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer is een universele, isolerende, sneldrogende en geurarme watergedragen primer voor gebruik binnen en buiten die hecht op alle ondergronden. Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer is geschikt voor het behandelen van binnen- en buitenmuren, plafonds, deuren, sierstrips, fundamenten, hekken en andere verfbare oppervlakken van o.a. hout, stucwerk, beton, glanzend email, hardboard, glas en tegels.


Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer gaat de vorming van schimmel en meeldauw op een uitgeharde verflaag in natte en vochtige omgevingen tegen, biedt een roestwerende beschermlaag op ijzeren hekken, stalen frames, buizen, etc. Daarnaast heeft Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer een isolerende werking op de meeste vlekken in één verflaag, zoals bijvoorbeeld graffiti, vet, roest, cedar- & redwood tannine, creosoot en asfalt. In sommige gevallen is een tweede laag 1-2-3- primer nodig.


Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer:
- Aanbrengen: onverdund met kwast, roller of verfspuit.
- Kleefvrij:  na ca. 30 minuten
- Overschilderbaar: na ca. 1 uur
- Volledig uitgehard: na ca. 7 dagen
- Verbruik: ca. 9 - 12 m²/l


Let op: Bulls Eye 1-2-3 is niet bedoeld voor het afdekken van zware watervlekken of voor vloeren, scheepsvloeren, daken of andere oppervlakken die langdurig contact hebben met water.

Extra informatie over Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer bestellen bij Verfwinkel.nl
Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze isolerende primer of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nlBasis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Primer
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 9-12m2/liter
Merk Zinsser
Levertijd Op voorraad

Zinsser Bulls Eye 123 Primer bestand(en) downloaden

Top