Verfijn Hardhoutolie - 750 ml

-20%
 


Levertijd: 3-5 Werkdagen

Verfijn Hardhoutolie - 750 ml productinformatie

  • Goede weervastheid
  • Houtstructuur blijft zichtbaar
  • Voor buiten

Verfijn Hardhoutolie - 750 ml omschrijving

Verfijn Hardhoutolie is toepasbaar op houten objecten zoals harde houtsoorten, bijv. maranti.en tuinmeubelen. Het is een uitstekend product op basis van natuurlijke olien welke het hout voeden en terugbrengen in hun natuurlijke kleur. Het dringt diep in de porien van het hout, voorkomt vergrijzing en heeft uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.

Extra informatie over Verfijn Hardhoutolie
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Verfijn Hardhoutolie bestellen bij Verfwinkel.nl

Verfijn Hardhoutolie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze olie of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdemat
Product Soort Olie
Toepassing Voor buiten
Rendement 8-14m2 per liter
Merk Verfijn

Verfijn Hardhoutolie - 750 ml specificaties


Verfijn hardhout olie is toepasbaar op houten objecten zoals harde houtsoorten, bijv. maranti.en tuinmeubelen. Het is een uitstekend product op basis van natuurlijke olien welke het hout voeden en terugbrengen in hun natuurlijke kleur. Het dringt diep in de porien van het hout, voorkomt vergrijzing en heeft uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.

Voorbereiding
De ondergrond dient droog, schoon en vetvrij te zijn. Indien sterk vergrijsd, opzuiveren met Verfijn® hardhout ontgrijzer, goed nawassen met schoon water, goed laten drogen en licht schuren.

Verdunning
Verfijn® hardhout olie is gebruiksklaar, voor gebruik goed roeren.

Aanbrengen
De Verfijn® hardhout olie met een langharige kwast of doek in de lengte richting van het hout dun aanbrengen. De olie ca. 10 a 20 minuten laten intrekken, afhankelijk van de opname in het hout. De overtollige olie met een pluisvrije doek verwijderen, dit is noodzakelijk daar er anders geen optimaal resultaat wordt behaald, olie is geen lak en mag geen laag vormen.

Verbruik
Afhankelijk van de structuur van de ondergrond, kan er met 1 liter Verfijn® hardhout olie 8 à 14 vierkante meter worden behandeld.

Reinigen kwasten
Kwasten e.d. reinigen met terpentine.

Waarschuwing
Gebruikte lappen en doeken kunnen door broei ontbranden. Altijd uitgevouwen buiten laten drogen of met water overgieten!