• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Transparante Lak Hoogglans

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rust-Oleum Crystal Clear Vernis
  Rust-Oleum Crystal Clear Vernis
  Vanaf Normale prijs
 2. Ruwa Jachtlak
  Ruwa Jachtlak
  Vanaf Normale prijs
 3. Branth's Kristall Glasur - Hoogglans
  Branth's Kristall Glasur - Hoogglans
  Vanaf Normale prijs
 4. Vista Universele Beschermingslak - Glans
  Vista Universele Beschermingslak - Glans
  Vanaf Normale prijs
 5. Vista Aqua 2K PU Clear
  Vista Aqua 2K PU Clear
  Vanaf Normale prijs
 6. Owachem Owatrol Deks Olje D.2
  Owachem Owatrol Deks Olje D.2
  Vanaf Normale prijs
 7. Trae-Lyx Parketlak - Hoogglans
  Trae-Lyx Parketlak - Hoogglans
  Vanaf Normale prijs
 8. Trae-Lyx Projectlak 2K - Hoogglans
  Trae-Lyx Projectlak 2K - Hoogglans
  Vanaf Normale prijs
 9. Trae-Lyx Project Meubellak - Hoogglans
  Trae-Lyx Project Meubellak - Hoogglans
  Vanaf Normale prijs
 10. Hermadix Parketlak Glans 25-120
  Hermadix Parketlak Glans 25-120
  Vanaf Normale prijs
 11. Sigma Sigmavar Yacht Gloss
  Sigma Sigmavar Yacht Gloss
  Vanaf Normale prijs
 12. Sigma Sigmavar WS Gloss
  Sigma Sigmavar WS Gloss
  Vanaf Normale prijs
 13. Rambo Pantser Vernis
  Rambo Pantser Vernis
  Vanaf Normale prijs
 14. Rambo Pantser Jachtlak Transparant - Hoogglans
  Rambo Pantser Jachtlak Transparant - Hoogglans
  Vanaf Normale prijs
 15. Wijzonol Transparant Hoogglanslak 750 ml. - Standaard Kleuren
  Wijzonol Transparant Hoogglanslak 750 ml. - Standaard Kleuren
  Vanaf Normale prijs
 16. Golden Wave Bootlak - Kleurloos
  Golden Wave Bootlak - Kleurloos
  Vanaf Normale prijs
 17. Avis Timbercote Transparant - 1 Liter
  Avis Timbercote Transparant - 1 Liter
  Vanaf Normale prijs
 18. Trimetal Silvatane PU Acryl Brillant
  Trimetal Silvatane PU Acryl Brillant
  Vanaf Normale prijs
 19. Sigma Varnish Yacht Gloss
  Sigma Varnish Yacht Gloss
  Vanaf Normale prijs
 20. Trimetal Silvatane Classic Brillant
  Trimetal Silvatane Classic Brillant
  Vanaf Normale prijs
Van hoog naar laag sorteren

Transparante Lak Hoogglans

Hoogglans lak voor hout is de beste keuze als je hardere houtsoorten of intensief belaste houtsoorten van extra bescherming wilt voorzien. Hierbij kun je denken aan ondergronden zoals deuren, kozijnen, vloeren, trappen en meubels. Een lak vol glans ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook een hoge mate van bescherming. Bij Verfwinkel.nl kun je hoogglans lak voor hout in allerlei varianten bestellen. Dankzij onze scherpe prijzen (tot 60% goedkoper dan andere verkooppunten) en aangename klantvoorwaarden (snelle levering en gratis verzending vanaf €50) zijn wij de beste online verfwinkel voor jou.

Parketlak hoogglans

Vloeren kunnen van diverse soorten hout gemaakt zijn. In het geval van een parketvloer is er een keuze gemaakt voor houtsoorten die speciaal geselecteerd zijn en op specifieke manieren gedroogd en gezaagd zijn. Het is daarom belangrijk om een parketlak te zoeken die hierbij past. Dat levert niet alleen een mooie afwerking op, maar op deze manier wordt het parket ook van een hoge mate van bescherming voorzien.

Parketlak is, zoals de naam al aangeeft, een lak die speciaal gemaakt is voor een parket. Deze lak droogt snel, vergeelt niet, heeft een hoge glansgraad en kan er daarnaast voor zorgen dat de natuurlijke kleur van het hout behouden blijft. De parketlakken uit ons assortiment zijn kras- en slijtvast, waardoor er een duurzaam resultaat ontstaat. Een parketlak met hoogglans glansgraad pas je toe om de vloer te beschermen. Naast de kras- en slijtvastheid beschermt een lak met hoogglans glansgraad ook tegen onder meer vuil, en water. Naast de vloer kan een parketlak ook gebruikt worden voor meubels.

Transparante kleurlak

Een hoogglans lak is transparant als de natuurlijke uitstraling van het hout zichtbaar blijft. Een transparante lak met hoogglans glansgraad staat ook wel bekend als een blanke lak met glans. De producten uit deze categorie zijn allemaal een transparante hoogglans lak. Hoogglans en een transparante lak gaan goed samen. De houtstructuur blijft zichtbaar terwijl de ondergrond van een mooie glas en goede bescherming voorzien wordt dankzij de zeer hoge slijt- en stootvastheid. Verkleuring van het hout wordt tegengegaan en de lak zelf is vrijwel reukloos.

Bestel jouw hoogglans lak voor hout bij Verfwinkel.nl

Transparante lak met hoogglans uitstraling beschermt een houten ondergrond terwijl de structuur van het hout zichtbaar blijft. De glanzende look valt op, terwijl vergeling van het hout wordt tegengegaan. Zo blijft de natuurlijke kleur van het hout optimaal behouden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder hebben onze verfspecialisten een aantal toppers op het gebied van transparante hoogglans lak voor hout voor je op een rij gezet:

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn – Transparant is een bijzonder kras- en slijtvaste blanke lafverf die zowel in hoogglans als zijdeglans uitvoering verkrijgbaar is. Dit product bevat een UV-filter, beschikt over een uitstekende buitenduurzaamheid en is vochtregulerend en weerbestendig.

Rust-Oleum Crystal Clear Vernis is een sneldrogende, UV bestendige blanke vernis voor binnen en buiten die langdurige bescherming biedt aan geverfde oppervlakken van hout, metaal, kunststoffen, keramiek en meer.

Ruwa Jachtlak is een hoogglans bootlak voor buiten die vocht- en weerbestendig is. Deze lak kan toegepast worden op deuren en kozijnen. Dit product vult goed, vloeit uitstekend en is gebruiksvriendelijk.

Vista Aqua 2K PU Clear is een transparante, kras- en slijtvaste lak op waterbasis die bestaat uit twee componenten. Dit niet-vergelende product bevat een UV filter en kan onder meer toegepast worden op wanden, vloeren, trappen en meubels.

Wijzonol Transparant Hoogglanslak is een transparante, filmvormende, weerbestendige, uitstekende vloeiende hoogglans lak voor buiten die beschikt over een uitstekende buitenduurzaamheid en ervoor zorgt dat de houtstructuur zichtbaar blijft.