• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Tesa Afplaktape 4325

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tesa Afplaktape 4325 productinformatie

  • Handafscheurbaar
  • Voor binnen

Tesa Afplaktape 4325 omschrijving

Tesa Afplaktape 4325 is geschikt voor eenvoudige afdektoepassingen, om te beschermen, bundelen, markeren en makkelijk vast te maken. Het wordt gekenmerkt door een praktische kleefkracht voor eenvoudig schilderwerk met lichte eisen en lage temperatuurbelasting. Afplaktape voor toepassingen waar temperatuur- en waterbestendigheid niet nodig is. Goed aan te brengen op krommingen dankzij de drager van crêpepapier. Scheurt niet bij het gebruik (aanbrengen en verwijderen), maar toch eenvoudig handinscheurbaar. Afplaktape is voorzien van lijm op basis van gomrubber, 50 meter op een rol.

Extra informatie over Tesa Afplaktape 4325
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tesa Afplaktape 4325 bestellen bij Verfwinkel.nl
Tesa Afplaktape 4325 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze tape of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Toepassing Voor binnen
Rendement 50 meter
Merk Tesa
Levertijd 1 Werkdag

Tesa Afplaktape 4325 specificaties

Tesa Afplaktape 4325 is geschikt voor eenvoudige afdektoepassingen, om te beschermen, bundelen, markeren en makkelijk vast te maken. Het wordt gekenmerkt door een praktische kleefkracht voor eenvoudig schilderwerk met lichte eisen en lage temperatuurbelasting.

- Afplaktape voor toepassingen waar temperatuur- en waterbestendigheid niet nodig is.
- Goed aan te brengen op krommingen dankzij de drager van crêpepapier.
- Scheurt niet bij het gebruik (aanbrengen en verwijderen), maar toch eenvoudig handinscheurbaar.
- Afplaktape is voorzien van lijm op basis van gomrubber, 50 meter op een rol.