• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Tenco Boerengroen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tenco Boerengroen productinformatie

  • Accentueert de houtnerf
  • Beschermt het hout
  • Bladdert niet
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Vochtregulerend

Tenco Boerengroen omschrijving

Tenco Boerengroen is een klassiek, vochtregulerend houtbeschermingsmiddel en de vervanger voor het product wat voorheen bekend stond als groene carbolineum. Tenco Boerengroen is geschikt voor het schilderen van alle hout, zoals: hekken, schuttingen, schuren en hokken. Tenco Boerengroen kan zowel op nieuw onbehandeld als opgeïmpregneerd hout worden toegepast.

Tenco Boerengroen geeft het buitenhoutwerk een zeer goede bescherming en een authentiek uiterlijk waarbij de diepgroene kleur de houtstructuur accentueert. Tenco Boerengroen is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. Door de sterk inpregnerende werking zal Tenco Boerengroen niet bladderen. 


Tenco Boerengroen:
- Aanbrengen: onverdund met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 6 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 24 uur
- Verbruik: ca. 12-15 m2 /liter
- Onderhoudscyclus is doorgaans 3-4 jaar

Tenco Boerengroen met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. 


Extra informatie over Tenco Boerengroen 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Tenco Boerengroen bestellen bij Verfwinkel.nl
Tenco Boerengroen 
bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl


 


Basis Terpentinebasis
Vochtregulerende houtverf Ja
Ondergrond Hout
Soort Dekkende Beits
Glansgraad Halfglans / Semi-Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 12-15 m2 per Liter
Merk Tenco
Levertijd Op voorraad

Tenco Boerengroen bestand(en) downloaden

Top