• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Color Sensor

 

Sikkens Color Sensor productinformatie

  • Direct klaar voor gebruik
  • Hele jaar door te gebruiken
  • Kwaliteitsproduct
  • Universeel toepasbaar
  • Voor binnen en buiten
  • Voor horizontale en verticale oppervlakken

Sikkens Color Sensor omschrijving

Sikkens Color Sensor is een moderne tool waarmee je binnen een paar seconden de dichtstbijzijnde kleurmatch kunt vinden. Je herkent het vast wel. Je ziet een mooie kleur maar hebt geen kleurnummer. Je schilderwerk heeft een onderhoudsbeurt nodig maar het oude blik is weggooid.

Sikkens heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld. Plaats de Sikkens Color Sensor recht op een object waarvan je de kleur wilt weten. Binnen enkele seconden wordt de dichtstbijzijnde kleurmatch weergegeven in de app. Aan de hand hiervan kun je verf bestellen voor je klus.

Wat moet je weten voordat je deze Sikkens Color Sensor aanschaft:
- Sikkens Color Sensor is speciaal ontwikkeld voor de Sikkens Color Sensor-app. Deze app is geschikt voor iOS- (8.0 of hoger) en Android-apparaten (4.4 Kit Kat of hoger) met Bluetooth 4.0.
- Het nauwkeurigheidsniveau is 90% of hoger. Dit betekent dat in ten minste 90% van de gevallen de meest nauwkeurige match te vinden is bij de kleuren die als eerste zijn voorgesteld. Verfwinkel.nl raadt aan om de kleur altijd te controleren in een echte kleurenwaaier voordat je de kleur in het gewenste product besteld op Verfwinkel.nl
- De Sikkens Color Sensor niet gerourneerd kan worden.


Sikkens Color Sensor
Kleuren van een online kleurenwaaier zijn altijd ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment.


Sikkens Color Sensor bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Color Sensor bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kleurenmeter of één van onze andere producten? Lees de handleiding of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Sikkens
Levertijd Levertijd: 1-3 Werkdagen

Sikkens Color Sensor bestand(en) downloaden

Top