• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Cetol HLS Plus

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Cetol HLS Plus productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit
  • Sterk impregnerend
  • UV-Bestendig
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend

Sikkens Cetol HLS Plus omschrijving

Sikkens Cetol HLS Plus is een zijdeglanzende, niet filmvormende transparante beits voor buiten. Sikkens Cetol HLS Plus is geschikt voor het afwerken van niet maatvaste houten constructies zoals; Western Red Cedar rabatdelen, houten gevelbekleding, dakoverstekken, schuttingen, tuinmeubelen. 
Sikkens Cetol HLS Plus is het perfecte product voor bv. rabatdelen waarvan niet bekend is of de achterzijde op een juiste manier is behandeld.
Sikkens Cetol HLS Plus bladdert niet en geeft geen craquelé. Sikkens Cetol HLS Plus beschermt tevens tegen het vergrijzen van het hout door UV-straling en accentueert de houtnerf en is zeer waterdampdoorlatend.


Sikkens Cetol HLS Plus:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Kleefvrij: na ca. 4-6 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 18-24 uur
- Verbruik: ca. 14-18 m2 /liter
- Onderhoudscyclus is doorgaans ca. 2 jaar


Sikkens Cetol HLS Plus  met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.  Dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen maar is ook afhankelijk van het type houtsoort en het aantal aangebrachte verflagen.  De kleuren van Sikkens Cetol HLS Plus kun je alleen kiezen uit de Sikkens Cetolwaaiers of zijn te mengen in de bekende houtkleuren. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. Staat je kleur er niet bij? Kies dan de optie: mijn kleur staat hier niet bij en wil de gewenste kleur 

Sikkens Cetol HLS Plus op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% kleurloos? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sikkens Cetol HLS Plus
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Cetol HLS Plus bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Cetol HLS Plus bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze transparante beits of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 14-18 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Cetol HLS Plus bestand(en) downloaden

Top