• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Cetol BL Decor

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Cetol BL Decor productinformatie

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Kras- en Slijtvast
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Sneldrogend
  • Voor binnen

Sikkens Cetol BL Decor omschrijving

Sikkens BL Décor is een hoogwaardige transparante, slijt- en krasvaste houtafwerking voor binnen. Sikkens BL Décor is geschikt voor het  verfraaien en beschermen van naald- en loofhout, zoals bv. houten plafonds, wandbetimmeringen deuren en meubels. 

Sikkens BL Décor:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 1 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 4 uur
- Verbruik: ca. 14-15 m2 /liter

Tip van de schilder:
Indien Sikkens BL Décor op werkbladen e.d. gebruikt wordt adviseren we dat alleen als inkleurlaag. Voor een duurzaam resultaat adviseren we om het werkblad na inkleuring verder af te werken met Wapex PUR Clearcoat.

Sikkens Cetol BL Decor met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.  Dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen maar is ook afhankelijk van het type houtsoort en het aantal aangebrachte verflagen.  De kleuren van Sikkens Cetol BL Decor kun je alleen kiezen uit de Sikkens Cetolwaaiers of zijn te mengen in de bekende houtkleuren. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. 


Sikkens Cetol BL Decor op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% kleurloos? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Sikkens Cetol BL Decor
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Cetol BL Decor bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Cetol BL Decor bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis
Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 14-15 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Cetol BL Decor bestand(en) downloaden

Top