• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Alpha Topcoat Flex

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Alpha Topcoat Flex productinformatie

  • Gebruiksklaar
  • Goede weervastheid
  • Kwaliteitsproduct
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Uitstekend buitenduurzaam

Sikkens Alpha Topcoat Flex omschrijving

Sikkens Alpha Topcoat Flex is een scheuroverbruggende, watergedragen, uitestekend weervaste, gladde muurverf voor buiten. Sikkens Alpha Topcoat Flex bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is, zoals metselwerk, gasbeton en beton. 
Sikkens Alpha Topcoat Flex heeft een zeer hoge en duurzame elasticiteit. Daardoor is deze muurverf voeg- en haarscheuroverbruggend (ook bij temperaturen onder het vriespunt)


Sikkens Alpha Topcoat Flex:
- Aanbrengen met: roller en/of blokkwast 
- Stofdroog: na ca. 2 uur
- Overschilderbaar: na ca. 16 uur
- Doorgehard: na ca. 1 week
- Verbruik: 4-6 m2/liter


Sikkens Alpha Topcoat Flex met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.


Sikkens Alpha Topcoat Flex op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder extra kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Sikkens Alpha Topcoat Flex 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Alpha Topcoat Flex bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Alpha Topcoat Flex bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze elastische buitenmuurverf of één van onze andere producten? Stel je vraag dan aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 6 m2/l
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Alpha Topcoat Flex bestand(en) downloaden

Top