• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Alpha Metallic Muurverf

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Alpha Metallic Muurverf productinformatie

  • Effectverf
  • Gebruiksklaar
  • Geurarm
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Voor binnen

Sikkens Alpha Metallic Muurverf omschrijving

Sikkens Alpha Metallic is een goed dekkende, oplosmiddelvrije, decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen. Sikkens Alpha Metallic is geschikt voor het schilderen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. Doordat Sikkens Alpha Metallic geurarm is zijn de gschilderde ruimtes direct weer te gebruiken. 


Sikkens Alpha Metallic:
- Aanbrengen: met kwast, roller of verfspuit
- Stofdroog na: ca. 1 uur
- Overschilderbaar na: 4 uur
- Beschikbare kleuren: 10 metallic-kleuren
- Verbruik: 5-7 m2/liter (afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode)


Sikkens Alpha Metallic is in principe in 1 laag dekkend. Daar waar verwacht kan worden dat het niet in één keer lukt, adviseren we om een grondlaag aan te brengen met Alphatex SF in de hieronder geadviseerde kleuren. Voor het verkrijgen van een optimaal resultaat dient Sikkens Alpha Metallic in de nog natte fase na gerold te worden in één richting.

LET OP: Oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten niet met Alpha Metallic overschilderen.


Sikkens Alpha Metallic met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. 

Sikkens Alpha Metallic op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sikkens Alpha Metallic
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Alpha Metallic bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Alpha Metallic bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail je vraag naar info@verfwinkel.nl. 


Basis Waterbasis
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Metallicverf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 5-7 m2/liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Alpha Metallic Muurverf bestand(en) downloaden

Top