• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Siloxan Hydrophob Aqua 10 Liter

Meer afbeeldingen

 

Sigma Siloxan Hydrophob Aqua 10 Liter productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit
  • Waterdampdoorlatend

Sigma Siloxan Hydrophob Aqua 10 Liter omschrijving

Sigma Siloxan Hydrophob Aqua maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend. Na de behandeling met dit product kan het regenwater niet meer indringen en behoudt de buitenmuur zijn isolatiewaarde. Daarnaast voorkomt Sigma Hydrophob WB mos- en algaangroei, vorstschade, vervuiling en zoutuitslag. Bijzonder is dat olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van auto's en uitstoot van zware industrie geen vat krijgen op een behandelde gevel.

LET OP: Het hydrofoberen van zuigende minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton, natuursteen en gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. Het voorstrijken van cellenbeton die met kwartsverven worden geschilderd, zoals Sigma Facade Topcoat Quartz Matt.

Extra informatie over Sigma Siloxan Hydrophob Aqua
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma Siloxan Hydrophob Aqua bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Hydrophob Siloxan Aqua bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Impregneer
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 0,25-1,00m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Sigma Siloxan Hydrophob Aqua 10 Liter bestand(en) downloaden

Top