• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 - 1Kg

 

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 - 1Kg productinformatie

  • 90% zink in de droge verflaag
  • Hittebestendig tot 450°C
  • Ideaal voor het bijwerken van lasnaden
  • Ter bescheming van blank metaal en gegalvaniseerd staal

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 - 1Kg bestand(en) downloaden

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 - 1Kg omschrijving

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 is de Nr. 1 Koudverzinker. Ideaal voor het bijwerken van gegalvaniseerd staal of het bijwerken van blank metaal. Je kunt Galva zinc met een kwast of roller aanbrengen.

Extra informatie over Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 bestellen bij Verfwinkel.nl
Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Epoxy-Ester
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Roestwerende Verf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 1.4 m² per spuitbus
Merk Rustoleum
Levertijd 4-8 Werkdagen

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc 1085 - 1Kg specificatiesOMSCHRIJVING
Rust-Oleum Hard Hat Aerosol Koudverzinker 2185 is een sneldrogende, zinkrijke grondlaag gebaseerd op een epoxy ester. Dit product bevat puur zink en biedt kathodische bescherming.

AANBEVOLEN TOEPASSING
Rust-Oleum Koudverzinker 2185 wordt gebruikt op nieuw, blank of gestraald staal of verzinkte staaloppervlakken. Rust-Oleum Koudverzinker 2185 is bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Rust-Oleum Koudverzinker 2185 kan overschilderd worden met onverzeepbare coatings. Rust-Oleum Koudverzinker 2185 wordt gebruikt als grondlaag of één-laag systeem bij lichte industriële belasting en in een corrosieve/vochtige omgeving.

TECHNISCHE GEGEVENS
Uiterlijk: Mat
Kleur: Grijs
Drijfgas: Dimethylether
Aanbevolen laagdikte: 35 μm droog, komt overeen met 100 μm nat
VOC-gehalte 630 g/l

Droogtijden bij 20°C/50% R.V.
Kleefvrij: 10 minuten
Hanteerbaar: 30 minuten
Overspuitbaar: binnen 1 uur of na 48 uur
Uitgehard: 7 dagen
Hittebestendigheid: tot 450°C (droog)

Rendement Theoretisch: 1.4 m² per spuitbus bij 35 μm droog
Rendement Praktisch: Afhankelijk van veel factoren zoals poreusheid en ruwheid van de ondergrond en materiaalverlies tijdens het aanbrengen (zie DIN 53220).

ONDERGROND VOORBEHANDELING
Vet, olie, vuil, roest en alle andere verontreinigingen met daarvoor geschikte middelen verwijderen. Tijdens applicatie moet het oppervlak schoon en droog zijn.

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK
Verwijder de beschermkap. Minstens 1 minuut stevig schudden nadat de kogel wordt gehoord. Tijdens het gebruik regelmatig schudden. Spuit de inhoud vanaf ongeveer 25 cm afstand op het oppervlak. Maak vloeiende heen en weer bewegingen en houd de afstand tot het oppervlak gelijk. Beweeg de bus als de spuitkop ingedrukt is om zakkers te voorkomen. Aanbevolen wordt een volle kruislaag aan te brengen om een gesloten, dichte laag te krijgen, "overspray" vermijden. Na gebruik de bus omdraaien en spuitkop 2 - 3 seconden indrukken om ventiel te reinigen.

APPLICATIE CONDITIES
Voor een goed resultaat dient de relatieve luchtvochtigheid onder 85% te zijn en de temperatuur van de spuitbus en het object boven 0°C.

VEILIGHEID
Raadpleeg het betreffende productveiligheidsblad en de informatie op de verpakking.

OPSLAGSTABILITEIT
3 jaar vanaf productiedatum in ongeopende, originele verpakking, indien opgeslagen in droge, goed geventileerde ruimten, niet in de volle zon, bij temperaturen tussen 5° en 35°C.


Top