10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10 (bij besteding vanaf €150,-)

10% extra korting op muurverf met code: MUUR-10/ Geldig bij besteding vanaf €150,- (code toepassen in winkelwagen)

  • Grootste assortiment van Nederland
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Snelle levering*
  • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Ral kleuren blauw voor een rustige, frisse look

De kleur blauw staat voor rust en verkoeling. Ral kleuren blauw zijn daarom zeer geschikt voor in een woonkamer, slaapkamer of badkamer. Het geeft de ruimte en je huis een rustige, frisse uitstraling. Wij van Verfwinkel.nl verkopen verf in alle tinten ral kleuren blauw; wij bieden het grootste aanbod van Nederland. Onze originele kleurpasta’s van de Ral kleuren blauw verkopen wij tegen scherpe prijzen. Als je vandaag je blauwe verf online in onze webshop bestelt, dan heb je hem als je wilt vandaag al in huis. Ook avondlevering is bij ons mogelijk. Wij bieden u 100% originele verf van uitstekende Nederlandse kwaliteit. Ook voor verftechnisch advies kun je bij onze shop terecht. Weet je al welke Ral kleur blauw je precies wilt kopen voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer?

Waar wordt ral blauw vaak voor gebruikt?

De kleur blauw is helemaal van deze tijd. Door zijn rustgevende, verkoelende eigenschappen wordt de kleur veel gebruikt in het interieur van woonkamers, slaapkamers en badkamers. Ook voor andere doeleinden wordt de verfkleur gebruikt. Zo worden de verkeersborden in Nederland voorzien van de kleur verkeersblauw en Delfts blauw aardewerk geverfd met de kleur. De verschillende tinten ral kleuren blauw hebben allemaal een ander effect. Ze geven de ruimte in je huis een specifieke uitstraling en een specifiek gevoel. Om te bepalen welke tint blauw bij jou en de ruimte in je huis past, is het belangrijk om te weten wat welke tint blauw met jou en je interieur doet. Zo kun je straks in online in onze webshop de juiste Ral kleuren blauw gaan kopen. Hier zijn een paar voorbeelden.

• Donkere blauwtinten, zoals paarsblauw, groenblauw, saffierblauw, grijsblauw, staalblauw en kobaltblauw geven je huis een koele, waardige sfeer. Deze donkere tinten combineren uitstekend met materialen die warmte uitstralen, zoals koper, platina of aardewerk. Dat kan zitten in bijvoorbeeld een lampenkap, een kandelaar, een schaal of een vaas. Ook een warme bos bloemen doet het goed voor een donkerblauwe muur. De houtskleur oranje en de kleuren okergeel en lichtgrijs matchen ook goed met deze donkere blauwtint. Heb je al iets in deze kleuren of heb je veel materialen die warmte uitstralen? Overweeg dan tot het online kopen van een donkere blauwtint verf in onze webshop.

• Blauwtinten van de lucht, zoals lichtblauw, hemelsblauw, turkooisblauw, waterblauw, pastelblauw en pastelturquoise geven je een kalm gevoel. Bovendien krijg je er een sereen en waardig gevoel van. Dit maakt de kleuren zeer geschikt voor je woonkamer, slaapkamer en badkamer. Materialen die goed combineren met deze lichte kleuren blauw zijn hout en andere natuurlijke materialen. Voordeel van deze blauwtint is dat hij goed samengaat met veel andere Ral kleuren; met felle kleuren, maar ook met andere rustige kleuren, zoals grijstinten. Het is niet voor niks dat deze ral kleuren blauw tinten zo populair zijn. Ze worden veel verkocht in onze online webshop. Wil jij er ook een kopen? Bekijk dan de kleuren mogelijkheden en vraag eventueel om advies bij de keuze.

• Blauwtinten voor in de badkamer zijn ook mogelijk. Kleur in de badkamer is steeds meer in. Een blauwe kleur straalt rust en ontspanning uit; ideaal voor in je badkamer. Je kunt kiezen voor een frisse kleur, zoals lichtgroen of pastelturquoise. Deze kleuren doen denken aan de lente, ze geven je een opwekkend, levendig gevoel, zoals je krijgt in de lente. Je kunt ook denken aan meer winterse blauwtinten, zoals duifblauw of pastelblauw. Met deze kleuren creëer je een ingetogen, relaxte sfeer. Wil jij de lente of de winter in je badkamer halen, koop dan in onze online shop een Ral blauwe verfkleur voor op de muur.