• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

ProGold Spack Spray - 500 ml

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

ProGold Spack Spray - 500 ml productinformatie

  • Ook geschikt voor vochtige ruimtes
  • Overschilderbaar
  • Voor binnen

ProGold Spack Spray - 500 ml omschrijving

ProGold Spack Spray is een kant-en-klaar product voor plaatselijk bijwerken van spackspuitwerk binnenshuis. Er zijn diverse structuureffecten mogelijk; van fijn naar grof. Dit is afhankelijk van spuitafstand.Het eindresultaat is overschilderbaar en het product is eenvoudig in gebruik.


LET OP: Dit product dient op kamertemperatuur te zijn alvorens te gebruiken. Omgeving goed afdekken in verband met spuitnevel. Spuitbus voor gebruik goed schudden. Minimaal 1 minuut nadat de knikker hoorbaar is. Gelijkmatig spuiten op een afstand van 20 tot 30 cm, indien nodig meerdere lagen aanbrengen tussen de lagen 10 minuten laten drogen. Draag bij verwerking boven het hoofd oogbescherming en stofmasker. Na gebruik spuitmond reinigen met water. De spuitbus omdraaien en zolang spuiten tot dat alleen nog drijfgas ontsnapt om verstopping van het ventiel voorkomen. 


Extra informatie over ProGold Spack Spray
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


ProGold Spack Spray bestellen bij Verfwinkel.nl. 
ProGold Spack Spray bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop.  Heb je een vraag over deze spray of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Spack & Spuitwerk
Soort Reparatiemiddel
Toepassing Voor binnen
Rendement 1-2,5 m2
Merk ProGold
Levertijd Op voorraad

ProGold Spack Spray - 500 ml bestand(en) downloaden

Top