• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Owatrol Olie Alkyd

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Owatrol Olie Alkyd productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit
  • Roestwerend

Owatrol Olie Alkyd omschrijving

Owatrol Olie stopt roest, omdat het door de roestlaag tot het blanke staal doordringt, de roestlaag isoleert en deze als pigment gebruikt. De film die hierdoor ontstaat heeft een uitstekende hechtende werking en droogt binnen 12-24 uur. Deze film droogt met een zgn surface tack, dat wil zeggen dat de laag iets kleverig lijkt en dit creeert een uitstekende grondlaag. Een voorbehandeling met Owatrol Olie is de ideale manier om roestvorming te stoppen en voorkomen. Is overschilderbaar met alle verven op alkydbasis en ook met verven op waterbasis (bij afwerking met verf op waterbasis, 5 dagen laten drogen bij 20°C – 50 % RV).


Indien je Owatrol Olie gaat toepassen als beschermlaag voor cortenstaal die inmiddels een roestlaag heeft, dan breng je een dunne laag Owatrol Olie toe met een microfibre roller. Is het staal nog blank, dan breng je een dun laagje Owatrol Olie aan met een katoenen doek.
Let op!
Deze doek is ontvlambaar na het aanbrengen van Owatrol Olie. Laat de olie eerst drogen voordat je deze weggooit in de afvalbak.


LET OP:
- Kan niet worden toegevoegd aan sneldrogende verven (type autolakken), verven op basis van chloorrubber of tweecomponentensystemen.
- Niet verwerken bij een omgevingstemperatuur lager dan +5°C of hoger dan +35°C.
- Doordrenkte doeken mogen niet worden weggelegd of niet rechtstreeks in de vuilbak worden gegooid. De doeken eerst plat laten drogen.
- 5-10% toevoegen.

Extra informatie over Owatrol Olie
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Owatrol Olie bestellen bij Verfwinkel.nl
Owatrol Olie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze olie of een van onze andere producten? Mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Basis Terpentinebasis
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Roestwerende Verf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 15-18 m2 per liter
Merk Owachem
Levertijd Op voorraad

Owatrol Olie Alkyd bestand(en) downloaden

Top