• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Glitsa Vloerreiniger - 1 Liter

 

Glitsa Vloerreiniger - 1 Liter productinformatie

  • 1 liter
  • Reinigt olie, vetten en andere verontreiningen
  • Reinigt snel & eenvoudig

Glitsa Vloerreiniger - 1 Liter omschrijving

Glitsa Vloerreiniger reinigt en ontvet zachthouten vloeren, intacte beits-, lak- en olielagen. Deze professionele vloerreiniger geeft daarnaast uw vloer weer een fraai uiterlijk. Met Glitsa behandelende vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger. Geschikt voor houten-, parket- , of kurkvloeren en ook toepasbaar op linoleum en vinylvloeren.

Extra informatie over Glitsa Vloerreiniger 1 Liter
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Glitsa Vloerreiniger bestellen bij Verfwinkel.nl
Glitsa Vloerreiniger bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze reiniger of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Vloeren
Soort Reinigingsproduct
Toepassing Voor binnen
Merk Glitsa
Levertijd 2-3 Werkdagen

Glitsa Vloerreiniger - 1 Liter specificaties


Een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van alkalische- en oppervlakte actieve stoffen.

Toepassing
Voor het reinigen en ontvetten van hout, kurk, harde kunststoffen en bestaande transparante en dekkende verf-, beits- of olielagen. Ook geschikt voor het reinigen van verweerd kunststof tuinmeubilair. Daarnaast geschikt voor het reinigen van linoleum, vinylvloeren en plavuizen. Verwijdert tevens was- en polishlagen en strepen ontstaan door o.a. rubber zolen en zwenkwielen.

Producteigenschappen
Verbetert de hechting van verf- , beits-, en muurverflagen.
Optimaal reinigend en ontvettend.

Productinformatie
Aanwijzingen voor gebruik: Mengen met water in de voorgeschreven mengverhouding.
Goed roeren voor verwerking.
Samenstelling: Zepen en emulgatoren.

Verwerkingsgegevens
Gereedschap: Doek, spons, sponsbezem, plantenspuit, o.i.d.
Mengverhouding: Glitsa Vloerreiniger Water

- Onbehandeld hout en kurk: 1 deel 10 delen
- Verf-, beits-, olie - of muurverflaag: 1 deel 10 delen
- Harde kunststof: 1 deel 10 delen
- Tuinmeubilair: 1 deel 10 delen
- Was- en polishlaag: 5 delen 10 delen

Inweektijd: 30 Sec. - 2 min., afhankelijk van de vervuilingsgraad. Indien de eerste laag is aangedroogd deze nawassen met dezelfde oplossing. Indien op hout een te lange inweektijd wordt aangehouden kan dit vlekvorming tot gevolg hebben. Alleen bij concentraties sterker als 1 deel : 10 delen is na wassen met leidingwater noodzakelijk.

Verwerking: Breng de gekozen oplossing aan op de ondergrond met spons, sponsbezem, doek of plantenspuit. Hiermee het object schoonmaken. Afhankelijk van de gekozen mengverhouding nawassen met leidingwater. Goed laten drogen alvorens te gaan schilderen.

Aanvullende informatie
Houdbaarheid: Ten minste 1 jaar in ongeopende verpakking. Vorstvrij bewaren.
Kleur: Kleurloos.
Verpakking: 1L.
Internet: Voor de meest recente productinformatie zie www.cetabever.nl.

Milieu
Glitsa Vloerreiniger is tot 99% biologisch afbreekbaar. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondheid, veiligheid en milieu te houden. Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

Veiligheid
Voor de meest recente veiligheidsinformatie raadpleeg de etikettekst of het betreffende Material Safety Data Sheet. De doeltreffendheid van onze systemen berust op jarenlange praktijkervaring en laboratoriumresearch. Wij staan ervoor in, dat de kwaliteit van het volgens onze systemen vervaardigde werk voldoet aan de eigenschappen die Akzo Nobel Decorative Coatings BV heeft toegezegd, mits de onzerzijds gegeven voorschriften stipt zijn opgevolgd en het werk is uitgevoerd naar de eisen van goed vakmanschap. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid af, indien het eindresultaat ongunstig is beïnvloed door factoren waarop wij geen controle hebben. De afnemer dient met de hem normaal ten dienste staande middelen te controleren of de geleverde producten geschikt zijn voor de beoogde toepassing. Bij het verschijnen van een nieuwe uitgave verliest dit technisch documentatieblad zijn geldigheid.


Top