• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Einza Karat Plus - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Einza Karat Plus - Lichte Kleuren productinformatie

  • Goed dekkend
  • Goed reinigbaar
  • Kalkmat uiterlijk
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen
  • Waterdampdoorlatend

Einza Karat Plus - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Einza Karat Plus - Lichte Kleuren omschrijving

EinzA Karat Plus is een zeer hoogwaardige krijtmatte oplosmiddelvrije muurverf voor muur en plafond binnenshuis. De kwalititeit is vergelijkbaar met de Sikkens Alphatex SF.

Extra informatie over EinzA Karat Plus
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. EinzA Karat Plus bestellen bij Verfwinkel.nl

EinzA Karat Plus bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop.
Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Kalkmat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8m2 per liter
Merk Einza
Levertijd 1-3 Werkdagen

Einza Karat Plus - Lichte Kleuren specificaties

EinzA Karat Plus is een zeer hoogwaardige krijtmatte oplosmiddelvrije muurverf voor muur en plafond binnenshuis. De kwalititeit is vergelijkbaar met de Sikkens Alphatex SF.

Soort materiaal
Hoogwaardige binnenmuurverf, welke voldoet aan de strenge eisen van de VOS-standaard:

- Oplosmiddelvrij en biologisch verdraagzaam
- ammoniakvrij
- absoluut neutraal van geur.
- DIN EN 13 300 schrobvastheid, nat: klasse 1 dekvermogen,
- Droog: klasse 1 bij 8 m2/l
- Glansgraad: krijtmat

Toepassing
Voor hoogwaardig schilderwerk op alle soorten wanden en plafonds, binnen Kleur wit, alsmede een groot aantal kleuren over einzA mix

Dichtheid
ca. 1,57 Bindmiddel kunststofdispersie

Eigenschappen
einzA Karat PLUS is optimaal dekkend ingesteld, gebruiksklaar, veelal in één laag dekkend. Egaal mat oppervlak; goede hechting; uitstekende verwerkingseigenschappen en spatvrij. Airless verspuitbaar. Formaldehydevrij. einzA Karat-Plus bevat gen foggingactieve stoffen. (vraag naar certificaat LAB 1766a/09)
Verbruik: 8/m2 per verflaag, afhankelijk van de ondergrond.

Ondergronden
Geschikt voor toepassing op draagkrachtig, schoon en droog pleisterwerk, beton, gasbeton, metselwerk, wandbouwplaten, rauhfaserbehang.

Voorbereiding van de ondergrond
De ondergronden moeten op de gebruikelijke wijze voor dispersieverven voorbewerkt worden. Vooral sterk zuigende- en zandende ondergronden moeten voorgestreken worden. Oude verflagen moeten op hechting en draagkracht gecontroleerd worden. Goed hechtende dispersie-verflagen kunnen, na reiniging, overgeschilderd worden. Veegvast schilderwerk moet verwijderd worden. De keuze van het grondeer-/ voorstrijkmiddel wordt bebaald door de ondergrondsituatie; raadpleeg hiervoor de Technische Merkbladen van de einzA grondeer- en voorstrijkmiddelen.

Systeemopbouw
- Op nieuwe- en bestaande ondergronden is veelal één volle laag voldoende, onverdund of tot 5 % verdund met water.
- Op ruwe, zeer ongelijkmatige oppervlakken: Een tussenlaag tot 10 % met water verdund en een afwerklaag, onverdund of tot 5 % met water verdund. z.o.z. Nr. 430; - 2 - Verwerkingstechniek met kwast, verfrol of airless spuiten. einzA Karat »PLUS« is vlot te verwerken en resulteert in een gesloten, niet te sterk vullende laag, zodat bijv. rauhfaser-structuur goed zichtbaar blijft.
- Spuitverwerking met airless-apparatuur: Afhankelijk van de spuitinstallatie, onverdund of tot 10 % verdund met water. Spuitopening 0,43 - 0,63 mm of 0,017" - 0,025", filter: 60 mesh. (zie ook de aanwijzingen van de fabrikant) Ecologie einzA Karat »PLUS« is oplosmiddelvrij en biologisch verdraagzaam.
- Verwerkingstemperatuur niet beneden +5°C (voor ondergrond en omgevingslucht)
- Aankleuren: Uitsluitend met einzA Vollton-/Abtönfarben en/of over einzA mix kleurmengsysteem. Het gebruik van andere universele kleurpasta's, kleurconcentraten e.d. kan de kwaliteit negatief beinvloeden en moet daarom vermeden worden.

Reiniging van de gereedschappen:  direct na gebruik, met water.
Opslag: koel, maar vorstvrij bewaren in gesloten, originele verpakking.
Afvalverwijdering: uitsluitend verpakkingen zonder verfresten laten recyclen.

Verpakkingsmaat 
6 Liter
10 Liter

Algemeen
- aangebroken verpakkingen resp. verdund materiaal op korte termijn verwerken!
- Door het gebruik van milieusparende conserveringsmiddelen, zijn aangebroken verpakkingen slechts beperkt houdbaar.

VOS-gehalte naar categorie II van de VOS-richtlijn 2004/42/EG
VOS grenswaarde categorie II A (sub. a)
Wb: max. 30 g/kl naar fase II (2010)
VOS-gehalte van einzA (mix) Karat »PLUS«: < 1 g/l.

Bovenstaande gegevens zijn nauwgezet samengesteld volgens de huidige stand van de techniek en moeten gelden als richtlijn. Vanwege de veelzijdige toepassingen en werkmethoden zijn ze vrijblijvend, vormen geen basis voor contractuele rechtsbetrekking en ontheffen de verwerker niet van het op eigen verantwoordelijkheid testen van de geschiktheid van onze producten. Voor het overige gelden onze algemene voorwaarden. 


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top