• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig - Lichte Kleuren productinformatie

  • Schimmelwerend
  • Schrobvast klasse 2
  • Voor binnen
  • Waterdampdoorlatend
  • Waterverdunbaar

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig - Lichte Kleuren omschrijving

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig is een watergedragen, matte, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk en pleisterwerk.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie over Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Metselwerk
Soort Muurverf Schrobklasse II
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7-8 m2 per liter
Merk Boonstoppel
Levertijd 1 Werkdag

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig - Lichte Kleuren specificatiesBoonstoppel Garantietex SchimmelBestendig is een watergedragen, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie.


TOEPASSING
- Voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk en pleisterwerk.
- Voor het overschilderen van oude wasbare muurverflagen, mits intact en goed gereinigd.
- Voor schimmelbestendig schilderwerk, zoals in brood-, conserven-, melken papierfabrieken, abattoirs, brouwerijen, leerlooierijen, ziekenhuizen, badkamers en dergelijke.
- Uitsluitend toegestaan als schimmelbestendige muurverf voor oppervlakken die niet direct in contact komen met onverpakte levensmiddelen en veevoeders.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN
Schimmelbestendig.
Schrobvast volgens EN 13300, klasse 2.
Waterdampdoorlatend.
Onverzeepbaar.

APPLICATIEGEGEVENS
Kwast en verfroller
Verdunning: geen, is klaar voor gebruik.

Reiniging gereedschap Leidingwater.
Rendement 7-8 m²/liter, sterk afhankelijk van structuur en zuiging van de ondergrond.

Droging bij 23°C/50% RV
Kleefvrij na: ca. 1 uur.
Droog na : ca. 2 uur.
Overschilderbaar na: ca. 6 uur

Niet verwerken bij temperaturen van lucht en ondergrond beneden de 5°C en een relatieve luchtvochtigheid boven de 85%. Goede ventilatie tijdens applicatie en droging. Bij toepassing in gebouwen waar levensmiddelen liggen opgeslagen, dient de te schilderen ruimte geheel te worden ontruimd.

TECHNISCHE GEGEVENS
Soortelijke massa: ca. 1,4 g/cm3
Vaste stofgehalte: ca. 34 vol.%.
Glansgraad: Mat
Structuur: Glad
Hechting: Goed, mits de ondergrond draagkrachtig en schoon is; zuigende ondergronden dienen voorgestreken te worden. Ook na jaren is Garantietex SchimmelBestendig zonder hechtingsproblemen overschilderbaar. Wordt uitsluitend binnen toegepast.

OVERIGE INFORMATIE
Kleur: Wit en kleuren uit wit.
Houdbaarheid: In onaangebroken verpakking tenminste 24 maanden.
Verpakking: Blik van 2,5 liter.
Opslag: Koel en vorstvrij.

SYSTEEMADVIES
- Algemeen: Onderstaande systemen zijn indicatief. De keuze van het verfsysteem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het bestaande verfsysteem, de te verwachten belastingsgraad en esthetische eisen. Verder dient de ondergrond volledig afgebonden, vrij van alle verontreinigingen en ongerechtigheden, droog en draagkrachtig te zijn. Van beton dient de eventueel aanwezige cementhuid verwijderd te worden. Voorafgaande aan de uitvoering van de systemen dienen gebreken aan de ondergronden gecorrigeerd te worden. Eventuele reparaties uitvoeren met een geschikt reparatiemiddel

- Behandeling beton, Onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond: metselwerk en pleisterwerk Schimmels verwijderen door afborstelen met bij voorkeur warm sodawater. Delen waar schimmels zijn verwijderd behandelen met een voor dit doel toegelaten antischimmelpreparaat. Voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen Garantietex SchimmelBestendig.

- Geschilderde ondergrond: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Intacte muurverflagen grondig reinigen. Schimmels verwijderen door afborstelen met bij voorkeur warm sodawater. Delen waar schimmels zijn verwijderd behandelen met een voor dit doel toegelaten antischimmelpreparaat. Kale delen voorstrijken met Garantietex Fixeergrond. Het geheel afwerken met twee lagen Garantietex SchimmelBestendig.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top