Boonstoppel Garantie Interieur Hoogglans PU/AC

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Boonstoppel Garantie Interieur Hoogglans PU/AC omschrijving

Boonstoppel Garantie Interieur Lak Hoogglans PU/AC is een watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethan-acrylaat. Heeft een gemakkelijke verwerking en is duurzaam elastisch. Voor het gronden van hout en het overgronden van reeds met roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal.

Boonstoppel Garantie Interieur Lak Hoogglans PU/AC
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Boonstoppel Garantie Interieur Lak Hoogglans PU/AC bestellen bij Verfwinkel.nl
Boonstoppel Garantie Interieur Lak Hoogglans PU/AC. bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Binnen
Merk Boonstoppel

Boonstoppel Garantie Interieur Hoogglans PU/AC specificaties

Watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethan-acrylaat. Heeft een gemakkelijke verwerking en is duurzaam elastisch. Voor het gronden van hout en het overgronden van reeds met roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal.