• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Bolivia U2 Polyester Vulpasta 2K Blik

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Bolivia U2 Polyester Vulpasta 2K Blik productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit

Bolivia U2 Polyester Vulpasta 2K Blik omschrijving

Bolivia U2 Polyester Vulpasta krimpt niet, werkt soepel en geeft een prachtig glad oppervlak. Voor het herstelen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast. Voor reparatie van krassen, deuken, scheuren in carrosserie, polyester oppervlakken, voor het dichten van lasnaden, reparaties aan radiatoren, benzine- en olietanks, metalen- en kunststof raamkozijnen, caravans etc. Ook geschikt voor het borgen van hang- en sluitwerk.

LET OP:  Polyester plamuur is niet geschikt voor op hout buiten. Het sluit vochttransport op de reparatieplek uit waardoor vocht zich ophoopt achter de reparatie. Bij grote reparaties gaat de plamuur op termijn schuren omdat de plamuur veel te hard word en de werking van het hout niet kan volgen.

LET OP: Meng slechts zoveel als in 5 minuten verwerkt kan worden.


Extra informatie over Bolivia U2 polyester Vulpasta
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Bolivia U2 Polyester Vulpasta bestellen bij Verfwinkel.nl
Bolivia U2 Polyester Vulpasta bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze vulpasta of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl. 

Basis Polyester
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Plamuur
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Bolivia
Levertijd Op voorraad

Bolivia U2 Polyester Vulpasta 2K Blik bestand(en) downloaden

Top