Voegen kleuren of voegen verven: kan dit?

Met behulp van voegenverf kun je voegen kleuren en voegen verven. Binnen het aanbod van Verfwinkel.nl tref je meerdere soorten voegenverf aan. Het mooie aan deze soort verf is dat je alle kanten op kunt. Zo kun je voegen een lichte kleur geven, maar je kunt ook voegen zwart maken. De keuze is geheel aan jou. Voegen kunnen op diverse plekken aanwezig zijn. Zo kunnen er binnen diverse vertrekken binnen je woning vloeren met voegen zijn, maar ook een tegelwand in je badkamer kan voegen hebben. In dit blog spreken wij alleen over wandtegels. De genoemde producten zijn ongeschikt voor vloertegels of ongeglazuurde tegels. Verliezen de voegen van je wandtegels hun kleur? Dit is een goed moment om je voegen opnieuw te verven. Zo zien niet alleen de voegen er weer zo goed als nieuw uit, maar het geeft ook je tegels een nieuw elan.

Welke kleur voegen voor mijn badkamer kies ik?

Eén van de plekken waar voegen het meest voorkomen is de badkamer. Na verloop van tijd zal de kleur van deze voegen gaan vervagen. Een nieuwe laag verf is de beste manier om de voegen weer een frisse uitstraling te geven. Bovendien geeft het ook een boost aan de look van je tegels. Veel mensen kiezen ervoor om hun badkamertegels voegen wit te maken. Het mooie aan verf voor voegen is dat je de keuze hebt uit meerdere kleuren. Ook grijs en zwart zijn populaire opties. Je kunt je creativiteit dus de vrije loop laten en geheel zelf beslissen welke kleur je kiest voor je voegen.

Voorbereidingen op voegen verven

Of je nu in de badkamer of in het toilet je voegen gaat kleuren, het is belangrijk dat de voegen zo goed mogelijk worden voorbereid. Ten eerste is het van belang dat je zowel de voegen als de tegels grondig reinigt. Hierbij kun je gebruikmaken van bijvoorbeeld deze Alabastine Voegenreiniger. Mochten er beschadigingen aanwezig zijn in de voegen, dan kun je gebruikmaken van deze Alabastine Voegenreparatie Tube om de oneffenheden weg te werken. Dit product is geschikt voor vochtige ruimtes.

Hoe kun je voegen kleuren met voegenverf?

Voor het verven van voegen maak je gebruik van voegenverf. Eén van de opties die je hebt is de Alabastine Voegenverf uit ons assortiment. Dit product laat je voegen er weer zo goed als nieuw uitzien. Bijkomend voordeel is dat er een klein kwastje bij inbegrepen zit. Dit kwastje is ideaal voor het verven van de voegen. Schroom niet om de verf ruim aan te brengen. Nadat alle voegen van verf zijn voorzien, geef je het de tijd om te drogen. Als de verf droog is, kun je het tegelwerk bevochtigen en na een minuut of vijf schoonmaken. Het eindresultaat zal boekdelen spreken.

Voegenverf kopen bij Verfwinkel.nl

Of je nu voegen donkerder gaat maken of voegen wit gaat verven, je vindt de producten die je voor deze verfklus kunt gebruiken binnen het uitgebreide assortiment van Verfwinkel.nl. Voegen inkleuren is geen probleem dankzij het meegeleverde handige kwastje. Ga je de voegen opfrissen in de badkamer, dan staan de producten uit onze webshop je bij. Ook andere benodigdheden schaf je bij ons aan. Ontdek zelf de mogelijkheden in onze online winkel.

 1. Alabastine Voegenfris
  Alabastine Voegenfris
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Alabastine Voegenbeschermer met Sponsje - 220 ml
  Alabastine Voegenbeschermer met Sponsje - 220 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Alabastine Voegenreiniger met Sponsje
  Alabastine Voegenreiniger met Sponsje
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 4. Alabastine Voegenreparatie - 330 gram (Tube)
  Alabastine Voegenreparatie - 330 gram (Tube)
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs

Lees ook: