Sun Kissed Flexa: Geen zorgen voor de dag van morgen

Voor een zomers gevoel binnen een kamer kies je voor Sun Kissed van Flexa. Deze combinatie van geel en beige heeft een aangenaam warme uitstraling. Het doet je denken aan een zorgeloze zomerse dag. Het is een activerende kleur die een vertrek energieker laat aanvoelen. Voor ondernemende en extraverte personen is dit een goede keuze. Maar in combinatie met neutrale en koele tinten is het ook mogelijk om de zachte kant van Sun Kissed van Flexa naar voren te laten komen. Hierdoor kan deze tint veelzijdig ingezet worden.

Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over Sun Kissed van Flexa. We laten je zien wat de kleurcode van Sun Kissed is, binnen welke kleurenwaaier deze tint terug te vinden is en hoe je Sun Kissed van Flexa het beste in het echt kunt bekijken. Bijkomend voordeel van deze tint is dat je diverse combinaties met andere kleuren kunt mengen. Daarnaast tonen we je waar je Sun Kissed van Flexa kunt toepassen. Tot slot vertellen we je welke producten je in deze kleur kunt laten mengen. De mooiste kleuren voor jouw verf ontdek je bij Verfwinkel.nl.

Sun Kissed kleurcode

Sun Kissed van Flexa behoort tot de kleurfamilie bruin. De kleurcode van deze tint is de naam: Sun Kissed. Met behulp van deze code kun je snel deze kleur vinden binnen ons aanbod aan kleuren. Verf laten mengen in de door jou gewenste kleur is een fluitje van een cent bij Verfwinkel.nl. Ga naar de productpagina van de verf die je wilt bestellen. Kies de hoeveelheid uit die je nodig hebt, waarna je een tint selecteert via de online kleurenwaaier. Voer de naam van deze kleur in en selecteer deze tint. Bestel de verf, waarna wij ervoor zorgen dat jouw Sun Kissed verf snel geleverd wordt.

Sun Kissed Flexa kleurenwaaier

Om de uitstraling van Sun Kissed van Flexa te zien en deze tint te vergelijken met andere kleuren, zoek je de kleurenwaaier op waar deze kleur deel van uitmaakt. Sun Kissed is een Flexa Creations kleur. Deze tint is dan ook terug te vinden binnen een Flexa Creations kleurenwaaier. Daarnaast is het mogelijk om de uitstraling van deze kleur op een oppervlak te zien met behulp van een Sun Kissed Flexa tester. 

Flexa Sun Kissed combineren

Sun Kissed van Flexa is een kleur die goed samengaat met andere tinten. Hierdoor zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk. Je kunt kiezen voor een ton sur ton combinatie, waarbij verschillende varianten van dezelfde kleur gecombineerd worden. Goede opties hiervoor zijn Tasty Toffee en Spiced Honey. Daarnaast kan gekozen worden voor een neutrale combinatie. Neutrale kleuren die goed passen bij Sun Kissed zijn Shimmered Love en Warm Shell. Daarnaast doen de designers van Flexa een voorstel: Sun Kissed met Warm Shell of Royal Blue. Neem gerust een kijkje binnen ons kleuraanbod, waar je ook jouw eigen combinaties kunt maken.

Waar kun je Sunkissed van Flexa toepassen?

Sun Kissed van Flexa is geschikt voor verschillende kamers binnen jouw woning. Daarnaast kan het buiten toegepast worden. Dan is deze kleur pas echt ‘Sun Kissed’. Door zijn warme uitstraling is deze tint een uitstekende keuze voor je woonkamer. De inherente warmte van deze kleur geeft deze tint een actieve en energie uitstraling. Je kunt een combinatie met neutrale tinten maken om deze kleur iets minder energiek te maken. Deze kleur gaat goed samen met allerlei materialen, waaronder hout en kunststof. Hierdoor past Sun Kissed van Flexa binnen verschillende stijlen op het gebied van interieur.

Naast de woonkamer is Sun Kissed van Flexa een prima keuze voor je slaapkamer. Deze kleur draagt eraan bij dat je met een energiek gevoel wakker wordt in de ochtend. Een heerlijke manier om je dag te beginnen. Door de warme en natuurlijke uitstraling is deze kleur ook een goede optie voor je badkamer. Je zult merken dat je beter kunt ontspannen. In dergelijke vochtige ruimtes kies je voor een muurverf die vocht- en schimmelbestendig is. Daarnaast is dit een mogelijke kleur voor in de keuken. Een ruimte voelt gezelliger en fijner aan door deze kleur. In de keuken kun je het beste kiezen voor een schrobvaste muurverf.

Flexa muurverf Sun Kissed en andere producten

Sun Kissed maakt onderdeel uit van de Flexa Creations kleurencollectie. Naast kleuren behoren ook diverse verfproducten tot deze lijn. Het is dan ook niet meer dan logisch om een Flexa Creations muurverf in deze kleur te laten mengen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat. Dit product is ook in een zijdemat variant verkrijgbaar. Natuurlijk kun je ook voor een andere Flexa muurverf kiezen. Wat dacht je van deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat of deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat?

Naast muurverf kun je ook diverse lakproducten van deze kleur laten voorzien door onze verfspecialisten. Ideaal als je houten of kunststof ondergronden zoals kozijnen en deuren wilt schilderen. Hierbij kun je kiezen voor een Flexa Creations lak. Hierbij heb je de keuze uit meerdere glansgraden, bijvoorbeeld deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Wederom behoort een product uit een andere lijn van dit merk tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld deze Flexa Pure Lak Zijdeglans of deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans. Bekijk binnen ons aanbod wat je kunt gebruiken en bestel jouw Sun Kissed verf bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  48 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: