Soothing Moss Flexa: Verzachtende moskleur

Soothing Moss van Flexa maakt onderdeel uit van ons kleurenaanbod voor verfproducten. Dit is een zachtgroene kleur met hinten van grijs en blauw. Het is een fijne en natuurlijke tint met een koele en neutrale uitstraling. In deze kleurenblog gaan we dieper in op Soothing Moss van Flexa. We laten je zien hoe je kunt testen of deze kleur iets voor jou is en welke kleurencombinaties mogelijk zijn. Daarnaast vertellen we je meer over de plekken waar Flexa Soothing Moss gebruikt kan worden en welke producten je in deze kleur kunt laten mengen via onze webwinkel.

Soothing Moss Flexa testen

Soothing Moss is een mooie, natuurlijke zachtgroene kleur. Zoek je een dergelijke tint? Hoewel je online kleuren kunt bekijken, zie je een tint pas echt optimaal als je de kleur in het echt kunt zien. Dit kan met behulp van kleurenstalen of kleurenwaaiers, maar Flexa maakt het je pas echt gemakkelijk. Dankzij een Flexa kleurentester kun je de verfkleur op een oppervlak bekijken. Zo weet je meteen of een tint iets voor je is of dat je toch nog even verder moet zoeken. Ook van deze kleur is er een tester: deze Flexa Tester Soothing Moss 30 ml. Maak een klein vlak op een muur of stuk karton om te zien hoe de tint er daadwerkelijk uit komt te zien.

Soothing Moss combineren met andere kleuren

Soothing Moss van Flexa heeft een natuurlijke uitstraling. Hierdoor kan deze tint uitstekend gecombineerd worden met andere tinten. Je kunt kiezen voor een ton sur ton combinatie, waarbij je kleurcombinaties maakt met tinten van dezelfde kleur. Misted Grey is hiervoor geschikt, net als Airy Foliage. Deze laatste tint is ook geschikt voor een meer neutrale combinatie. Een neutrale kleurcombinatie kan daarnaast gemaakt worden met Raw Colour 4. Voor een meer gewaagde combinatie volg je het advies van de designers van Flexa op: Soothing Moss met Buzz Colour 5 of Buzz Colour 7.

Soothing Moss is een koele, groene kleur en gaat hierdoor goed samen met allerlei andere tinten groen. Daarnaast kun je kiezen voor een combinatie met andere neutrale kleuren. Hierbij kun je denken aan tinten van wit, grijs of bruin. Ook staat groen erom bekend goed samen te gaan met geel of blauw. Omdat Soothing Moss van Flexa een neutraliserende kleur is, kun je deze tint gebruiken om een meer uitgesproken kleur te neutraliseren. Neem gerust een kijkje binnen ons kleuraanbod en ontdek nog veel meer kleurcombinaties.

Waar kun je Soothing Moss van Flexa toepassen?

Er zijn twee soorten kleuren die je gemakkelijk overal kunt toepassen: natuurlijke kleuren en neutrale kleuren. Soothing Moss van Flexa is een natuurlijke én een neutrale kleur, dus deze tint is geschikt voor vrijwel ieder vertrek. Een populaire optie is om Soothing Moss van Flexa toe te passen in de woonkamer. Binnen dit vertrek heeft het een kalmerend effect, wat ervoor zorgt dat je woonkamer een plek van ontspanning wordt. Door de vele mogelijke kleurcombinaties kun je dit effect bovendien zelf bijsturen.

We vinden het fijn om ons te omgeven met natuurlijke kleuren. Dat doen we niet alleen in de woonkamer, maar ook de slaapkamer. Moeder natuur waakt over ons, wat een positief effect heeft op onze nachtrust. Soothing Moss van Flexa in de slaapkamer is daarom een goede keuze. Wil je Soothing Moss in de keuken toepassen, of op een andere plek waar de kans op vlekken op de muur groter is? Kies dan voor een schrobvaste verf. In de badkamer gebruik je een vocht- en schimmelbestendige verf. Daarnaast kun je deze kleur toepassen in de hal, zolderkamer, werkkamer of kinderkamer.

Soothing Moss Flexa muurverf bestellen

Soothing Moss van Flexa is een geweldige kleur voor jouw verf. Er zijn verschillende Flexa producten die je in deze tint kunt laten mengen door onze specialisten. Voor je muur kun je bijvoorbeeld kiezen voor Flexa muurverf met Soothing Moss als kleur zoals deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat, deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat, deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat en deze Flexa Easycare Muurverf Mat – Muren. Voor onder meer houten ondergronden kies je lakken zoals deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans.

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  93 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  22 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: