Perky Limestone Flexa: Natuurlijke kalksteen kleur

Perky Limestone van Flexa is een bijzondere kleur. Deze tint heeft een natuurlijke look en doet denken aan kalksteen. De kleur bevat hinten van bruin, beige en grijs. Perky Limestone van Flexa heeft een warme en neutrale uitstraling. Hierdoor kan deze tint flexibel ingezet worden en gaat Flexa Perky Limestone gaat samen met verschillende andere kleuren. Hieronder vertellen we je meer over Perky Limestone. We laten je zien hoe je kunt checken of dit de juiste kleur voor jou is en welke kleurcombinaties je hiermee kunt maken. Vervolgens tonen we je waar Perky Limestone van Flexa het vaakst gebruikt worden en welke producten je in deze kleur kunt laten mengen door onze specialisten.

Perky Limestone Flexa testen

Perky Limestone van Flexa maakt onderdeel uit van de Flexa Kleur van het Jaar 2021 collectie. In dat jaar was Brave Ground dé Flexa Kleur van het Jaar 2021. Wil je hier meer over lezen, check dan deze blog. Ook Perky Limestone van Flexa behoorde tot de mooiste kleuren van dat jaar. Nog steeds is dit één van de mooiere tinten die dit verfmerk ooit ontwikkeld heeft.

Wil je weten of dit ook een kleur voor jou is? Wij raden altijd aan om een kleur in het echt te bekijken. Je kunt kleuren online bekijken, maar in de praktijk blijkt dat de beeldschermen van computers en smartphones de kleuren niet altijd op de juiste manier weergeven. Er zijn meerdere manieren waarop je Flexa kleuren kunt bekijken. Zo zijn er kleurenwaaiers en kleurenstalen, maar je kunt ook kiezen voor een Flexa kleurentester. Ook Perky Limestone heeft een eigen Flexa tester: deze Flexa Muurverf Tester Perky Limestone 30 ml. Hiermee kun je deze verfkleur op een oppervlak bekijken, bijvoorbeeld een muur of een stuk karton.

Perky Limestone Flexa combineren

Dankzij de warme en neutrale uitstraling zijn er verschillende combinaties mogelijk met Perky Limestone van Flexa. Je kunt een combinatie maken met verschillende tinten van dezelfde kleur, bijvoorbeeld met F1.34.58 en/of E5.03.82. Daarnaast behoort een kleurcombinatie met andere neutrale tinten tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld Brave Ground of wederom E5.03.82. De designers van Flexa stellen een meer avontuurlijke kleurcombinatie voor: Perky Limestone met T4.16.56 of R6.06.73. Neem gerust een kijkje binnen ons kleuraanbod en ontdek zelf nog meer kleurcombinaties.

Waar kun je Perky Limestone van Flexa toepassen?

De combinatie van warmte en neutraliteit zorgt ervoor dat Perky Limestone van Flexa een optie is voor al je vertrekken binnen je woning. Vaak passen mensen in de woonkamer een warmere tint toe met een neutrale uitstraling, omdat dit voor rust zorgt. Om deze reden is Perky Limestone van Flexa ook een goede optie voor in de slaapkamer of in de badkamer, waarbij het voor die laatste van belang is dat je gebruik maakt van vocht- en schimmelbestendige muurverf. Daarnaast kan Perky Limestone van Flexa toegepast worden in de werkkamer, kinderkamer, zolderkamer, eetkamer, keuken of hal. De mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos.

Flexa muurverf met Perky Limestone kleur en andere producten

Bij Verfwinkel.nl kun je jouw muurverf Perky Limestone van Flexa als kleur geven. Je kunt ervoor kiezen om een product uit de Flexa Creations lijn Perky Limestone als verfkleur te geven. Hierbij kun je kiezen voor bijvoorbeeld deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat of deze Flexa Creations Muurverf – Zijdemat. Andere muurverf producten van Flexa die je in deze kleur kunt laten mengen zijn onder meer deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat, deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat, deze Flexa Easycare Muurverf Mat – Muren en deze Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf.

Naast muurverf producten heb je bij Verfwinkel.nl ook de mogelijkheden om lakken Perky Limestone van Flexa als kleur te geven. Wederom kun je hierbij kiezen voor een Flexa Creations product, bijvoorbeeld deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Daarnaast kun je andere lakken van Flexa deze kleur geven, bijvoorbeeld deze Flexa Pure Lak Mat, deze Flexa Pure Lak Zijdeglans, deze Flexa Pure Lak Hoogglans of een product uit de Strak in de Lak serie van Flexa. Laat jouw Perky Limestone verf mengen door de verfspecialisten van Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  22 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: