Leem kleur Flexa: Leemlaag en hoog op de muur

De kleur leem, een veelzijdige verfkleur voor gebruik binnenshuis, voegt warmte toe aan wanden en plafonds. De rijke leemkleuren weerspiegelen de natuurlijke tinten van de aarde, aangezien leem wordt samengesteld uit diverse kleuren zand en klei. Deze verfkleur staat dan ook bekend als zand- of kleimuurverf. Er bestaan verschillende varianten van leem muurverf. Doordat deze kleur tegenwoordig steeds populairder is, kun je deze aardetinten vinden bij verschillende aanbieders. Zo heb je een ruime keuze als het gaat om leem muurverf.

In deze kleurenblog vertellen we je meer over muurverf in leemkleur. We laten je zien welke varianten bij ons te vinden zijn en tot welke kleurwaaiers deze leem kleur muurverf behoort. Daarnaast illustreren we met welke kleuren je leem allemaal kunt combineren en presenteren we de producten die wij in ons assortiment hebben staan.

Leem kleur Flexa

Met behulp van de kleurcode van Leem kleur Flexa kun je deze tint sneller vinden binnen onze online kleurenwaaien. Dit kan handig zijn als je deze kleur snel onderweg op je telefoon wilt nekijken, maar daarnaast kun je hierdoor ook veel eenvoudiger online een bestelling plaatsen. De kleurcode van Leem Flexa is 1914. Door deze kleurcode ben je niet gebonden aan Flexa producten. Je kunt met behulp van een kleurcode jouw perfecte leemkleur door ons laten mengen. Ideaal, nietwaar?

Waar kun je Leem kleur Flexa toepassen?

Sommige tinten lenen zich uitstekend voor algemeen gebruik. Dat geldt zonder twijfel voor aardetinten. De Leem Kleur van Flexa is een neutrale en warme kleur die geschikt is voor elke ruimte. Mensen voelen zich van nature aangetrokken tot natuurlijke kleuren, niet alleen in hun leefruimtes, maar ook in de slaapkamer, waar aardse tinten voor een kalmerende sfeer zorgen, wat weer een positieve invloed heeft op de slaapkwaliteit. Door Leem te combineren met andere rustige tinten, kun je jouw ruimtes naar eigen inzicht vormgeven.

Leemgroen kleurcombinaties

Naast leem in aardetinten zoals beige en bruin, kun je ook kiezen voor leemgroen. Door leemkleur muurverf te combineren met tinten als wit en grijs, bereik je een frisse uitstraling. Voor een industriële look kan leemgroen ook worden gecombineerd met zwarte tinten. Zo kun je kiezen voor Histor Leem Compleet met de code 4020. Ook leemgroen kun je door ons in de gewenste kleurcode laten mengen.

Een kleurenwaaier van Flexa

Er gaat niets boven het gebruik van een fysieke kleurenwaaier. Hoewel je natuurlijk online kleurenwaaiers kunt bekijken, bestaat het risico dat de kleuren variëren door de helderheid van je scherm, wat tot teleurstelling kan leiden als jouw interieur uiteindelijk niet overeenkomt met de nieuwe kleur muurverf. Investeer in een Flexa Creations Kleurenwaaier en vergelijk zorgvuldig de leemkleuren van Flexa om zeker te zijn van je kleurkeuze.

Bestel hier jouw Leem kleur Flexa verf

Er zijn verschillende producten die je een leem kleur van Flexa kunt geven. Alhoewel je ook producten van andere merken in deze kleur kunt laten mengen, is het een logische keuze om te kiezen voor een Flexa product. Je kunt bijvoorbeeld een Flexa muurverf zoals deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat leem als kleur geven. Extra toepasselijk, gezien Leem van Flexa uit de Creations collectie afkomstig is. Maar ook een muurverf zoals deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat of deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat kun je in deze tint laten mengen door onze verfspecialisten. Bekijk de mogelijkheden binnen ons aanbod en bestel nu jouw leem verf bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  47 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Verfwinkel.nl Kwast van het Jaar 2024
  Copenhagen Pro Flex Patentpuntkwast
  Copenhagen Pro Flex Patentpuntkwast
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  30 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: