Kun je beits spuiten? Schutting beitsen met een verfspuit

Is het mogelijk om beits te spuiten? Het is een vraag die geregeld aan onze specialisten gesteld wordt. Daarom geven we in dit blog antwoord op al jouw vragen omtrent beits spuiten. Ten eerste laten we je zien of beits spuiten überhaupt een optie is. Dit zou het gemakkelijker maken om bijvoorbeeld beits op een schutting te spuiten. Daarnaast laten we je zien of je iedere beits kunt spuiten. Als je beits spuit, zul je hiervoor gebruik moeten maken van een verfspuit. We laten je zien of er een verfspuit voor beits is en welke producten hiervoor geschikt zijn. De juiste spuit beits voor jouw verfklus bestel je bij Verfwinkel.nl.

Kun je beits spuiten?

Ja, het is mogelijk om beits te spuiten met behulp van een verfspuit. Dit kun je prima buiten uitvoeren. Een verfspuit maakt het een stuk gemakkelijker om een houten ondergrond van beits te voorzien. Je kunt sneller deze klus uitvoeren. Vooral bij grote verfklussen is dit een uitkomst. Bovendien boet je niet in op het resultaat, mits je naar behoren het beits spuit natuurlijk. Maar in principe kun je een mooi egaal eindresultaat verkrijgen met behulp van een verfspuit. Bovendien is een egaal eindresultaat ook niet gegarandeerd met een kwast.

Kan ik elke beits spuiten?

Of je beits kunt spuiten heeft te maken met de viscositeit van het product, oftewel de dikte. Hoe dikker het product is, hoe slechter een verfspuit het kan verwerken. Bij dikkere producten is de kans groter dat de verfspuit verstopt raakt. Beitsen zijn over het algemeen minder dik, waardoor het geen probleem is om bijvoorbeeld een tuinbeits te spuiten.

Met welke verfspuit ga ik beits spuiten?

Niet iedere verfspuit geschikt voor beits. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een spuit die geschikt is voor dit product. Een goede optie is de CetaBever Tuinhout Sprayer. Deze CetaBever beits spuit is ontwikkeld om verschillende producten van dit merk op houten ondergronden buiten aan te brengen. Je kunt onder meer beits op een schutting spuiten. Hier is de CetaBever Schuttingbeits Transparant geschikt voor. Dit gebruiksklare en impregnerende product is vocht- en weerbestendig, waterafstotend en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Voor vlonders en terrassen kun je kiezen voor CetaBever Natuurlijk Effect Vlonder en Terras Beits. Dit Uv-bestendige en impregnerende product zorgt voor een natuurlijke uitstraling, biedt bescherming en voorkomt vergrijzing van het hout.
Er zijn ook beitsen die met een standaard verfspuit verwerkt kunnen worden. Sigma WoodProtect Solid Satin is een voorbeeld van beits die zowel airless als met airmix gespoten kan worden. Let er hierbij wel op dat je de juiste instellingen van de verfspuit gebruikt en de voorgeschreven spuitdruk hanteert. Dit voorkomt het neer dwarrelen van spuitnevel op ondergronden in de omgeving.

Beits voor een verfspuit bestellen bij Verfwinkel.nl

Beits spuiten is een optie, waarbij het voornamelijk van belang is om voor een verfspuit te kiezen die geschikt is om beits mee te spuiten. Binnen het ruime aanbod van Verfwinkel.nl vind je de beits die je nodig hebt voor jouw verfklus. Kies bijvoorbeeld voor een beits van CetaBever. Kijk gerust eens rond binnen ons assortiment en bestel de producten nu.

 1. Cetabever Schuttingbeits - Transparant
  Cetabever Schuttingbeits - Transparant
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Cetabever Natuurlijk Effect Vlonder & Terras Beits - Natuurlijk Vergrijsd 2,5 Liter
  Cetabever Natuurlijk Effect Vlonder & Terras Beits - Natuurlijk Vergrijsd 2,5 Liter
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Cetabever Vlonder- & Terrasolie Bankirai UV Proof
  Cetabever Vlonder- & Terrasolie Bankirai UV Proof
  5 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Cetabever Schuttingbeits Metallic - Ocean Grijs
  Cetabever Schuttingbeits Metallic - Ocean Grijs
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs

Lees ook: