Kleine potjes verf: Ideaal als test of voor een kleine verfklus

Ook kleine potjes verf kom je tegen binnen het uitgebreide assortiment van Verfwinkel.nl. Een klein potje verf kan op verschillende manieren gebruikt worden. Ten eerste kunnen deze kleine blikjes verf gebruikt worden om verf te testen. Met proefpotjes verf kun je zien of een specifieke tint de juiste kleur is voor jouw verfklus. Daarnaast kun je kleine potjes verf gebruiken voor een kleine verfklus. Er zijn allerlei varianten kleine potjes verf te vinden binnen ons aanbod, bijvoorbeeld kleine potjes verf voor buiten of kleine potjes verf voor hout. In deze blog vertellen we je meer over kleine potjes verf, wat je ermee kunt en welke opties je hebt.

Waarom kies je voor verf in proefpotjes?

Voorafgaand aan je verfklus wil je er zeker van zijn dat je de juiste kleur toepast. Je zoekt een kleur die er niet alleen goed uitziet op de ondergrond waarop je het toepast, maar de tint moet ook goed passen bij de rest van je interieur. Of wellicht ga je een kleur buiten toepassen en zoek je iets dat past bij de omgeving. Natuurlijk kun je kleuren online bekijken, bijvoorbeeld via een online kleurenwaaier. Het nadeel hiervan is dat beeldschermen een vertekend beeld van de kleur kunnen geven. Kleine potjes verf zijn, als test, één van de beste manieren om een verfkleur te bekijken. Dit geeft je het beste beeld van hoe een kleur er uit komt te zien. Daarom zijn verf samples de moeite waard.

Kleine potjes verf voor een kleine verfklus

Daarnaast kunnen kleine potjes verf dus gebruikt worden voor een kleine verfklus. Deze kleine potjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er 60 ml opties, maar je kunt ook kiezen voor een klein potje verf van 250 ml. Zo weet je zeker dat je genoeg hebt voor jouw kleine verfklus. Een goede optie voor een muur is deze Histor Perfect Finish Muurverf Tester Mat – 250 ml. De tester kun je in allerlei kleuren laten mengen. Hetzelfde geldt voor deze Histor MY Color Muurverf Tester Extra Mat – 250 ml. Andere opties uit ons aanbod zijn deze Wijzonol Muurverf Tester Mat – 250 ml en deze Sigma Colour Tester. Goed om te weten: voor lakverf is 500 ml vaak de kleinste optie.

Verf samples bestellen bij Verfwinkel.nl

Ben je op zoek naar kleine potjes verf om een kleur te testen, dan zijn de samplepotjes van painting the Past iets voor jou. Binnen het kleuraanbod van dit verfmerk zijn een aantal van de mooiste verfkleuren van dit moment te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van NN20 Iced Coffee of S96 Ginger? Neem gerust eens een kijkje binnen het kleuraanbod van Painting the Past en ontdek zelf wat jouw ideale verfkleur is.

Alhoewel het geen kleine potjes verf zijn, vinden we de kleurtesters van Flexa alsnog het vermelden waard. Ze zijn minder geschikt voor kleine verfklusjes door hun geringe inhoud van 30 ml, maar Flexa staat bekend om zijn mooie verfkleuren en deze testers zijn de beste manier om deze tinten uit te testen. Heb je jouw ideale kleur gevonden? Kies een product en selecteer online de kleur waarin je jouw verf wilt laten mengen. Onze specialisten gaan vervolgens voor je aan de slag. Bestel nu jouw kleine potjes verf bij Verfwinkel.nl.

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish - Kleurtester - 250 ml
  Histor Perfect Finish - Kleurtester - 250 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor MY color Muurverf Tester Extra Mat - 250 ml
  Histor MY color Muurverf Tester Extra Mat - 250 ml
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Wijzonol Muurverf Tester Mat - 250 ml
  Wijzonol Muurverf Tester Mat - 250 ml
  2 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sigma Colour Tester
  Sigma Colour Tester
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: