Ibiza stijl in jouw binnen- en buiteninterieur

De Ibiza stijl is al jaren populair. Wit, licht, natuurlijk, planten, rotan, onbewerkt hout, blauw- en groentinten en boho-elementen zijn kenmerkend voor deze interieurstijl en brengen een zomers vakantiegevoel in jouw binnen- en buiteninterieur. Ook in de winter. Met de lakken en Pantserbeitsen van Rambo creëer je de perfecte Ibiza-vibe.

Ibiza tuin met Rambo vintage

Groen is een veel voorkomende accentkleur in een Ibiza interieur. Groentinten zijn terug te vinden in de planten en palmbomen die goed in een dergelijk interieur passen, maar ook een stoel of tafel met een vintage groenkleur is helemaal Ibiza. Gebruik bijvoorbeeld de Rambo Pantserbeits Tuin en Steigerhout in de kleur Helm Groen of Flessen Groen en geef jouw meubels een prachtige, zachte groene tint. 

Onbewerkt en rustiek hout

Heb jij al een houten schutting in de tuin? Ideaal, want hout is een veelvoorkomend element in de Ibiza stijl! En... hoe rustieker, hoe beter. Vul eventuele kerven in het hout dus niet op, maar breng alleen een beschermlaagje aan om het originele karakter van het hout te bewaken. De Rambo Transparante Pantserbeits voor tuinhout beschermt het hout minstens drie jaar, verrijkt de houtkleur, is vochtregulerend en houdt uv-stralen tegen.

Je kunt ook kiezen voor de rustieke houtlook met een groene kleur. De Rambo Pantserbeits Vintage voor tuin- en steigerhout in de kleur Helm Groen geeft jouw hout een stoere, unieke en vintage uitstraling. Zo breng je een beetje van Ibiza naar jouw tuin.

Flexa Wild WonderFlexa Wild Wonder

Waan je thuis op Ibiza

De hoofdkleur van de Ibiza stijl is wit. Wit heeft een rustige en frisse uitstraling en het houdt de warmte van de Ibiza zon buiten. De Rambo Pantserbeits in de kleur Warm Wit voor meubels, deuren en kozijnen binnenshuis geeft je interieur een mooie, witte basiskleur, waardoor je de sfeer van Ibiza meer in huis haalt.

Accessoires in blauwe kleuren

Een andere veel gebruikte kleur in een Ibiza look is blauw, in veel verschillende tinten. Zo zie je bijvoorbeeld boho-kussentjes met zeeblauwe kleuren en lichtblauwe plantenpotten, maar ook steigerhouten loungebanken in een zachtblauwe kleur. Verf jouw steigerhouten loungeset in de tuin met de Petrol Blauwe of Wilgen grijze pantserbeits van Rambo, leg er witte/crèmekleurige kussens op en je waant je al bijna op Ibiza.

Hoe stel jij jouw Ibiza interieur samen?

Er zijn talloze manieren om een Ibiza stijltje toe te passen in jouw binnen- en buiteninterieur. De trend is voorlopig nog niet voorbij, dus denk er rustig over na. Met de beitsen van Rambo kom je in ieder geval een heel eind. Dus wil je jouw interieur omgooien en jezelf op Ibiza wanen? Bekijk dan snel alle opties!


Lees ook: