Histor Limitless: Kleur van het Jaar 2024

We worden continu overspoeld met nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Een van de meest belangrijke trends is de nieuwe verfkleur van het jaar. Want welke kleur moet je gebruiken om je interieur echt te laten stralen? En hoe zorg je ervoor dat je interieur meegaat met de tijd? De Histor Kleur van het Jaar 2024 is zorgvuldig gekozen, dus met deze kleur zit je altijd goed!

De Kleur van het Jaar 2024: Limitless

De Histor Kleur van het Jaar 2024 is Limitless. De kleur is zorgvuldig uitgekozen door onze experts en sluit aan op de huidige én toekomstige interieurtrends. De kleur komt uit de gele kleurenfamilie en straalt een gevoel van grenzeloze potentie uit. Limitless heeft een warme uitstraling dankzij de invloeden van oranje en bruin. Oranje staat bekend als een kleur die energie en enthousiasme symboliseert, terwijl bruin een aardse en stabiele kleur is. De combinatie van deze twee kleuren creëert een unieke tint die de verbeelding prikkelt en creativiteit stimuleert. Limitless kan hierdoor dienen als een power kleur, maar minstens zo goed als neutral.

Limitless kleurt je interieur

De naam "Limitless" weerspiegelt de eindeloze mogelijkheden die deze kleur biedt. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren en materialen volgens het Histor 60-30-10 principe. Daarmee is de Histor Kleur van het Jaar 2024  een veelzijdige keuze voor verschillende interieurstijlen. De kleur Limitless kan perfect worden gecombineerd met Whale Shark (PPG14-05) en Singing Sand (PPG10122-1) voor een futuristische en minimalistische sfeer. Of je nu een moderne, eigentijdse uitstraling wilt creëren of een meer traditionele en authentieke sfeer wilt neerzetten, Limitless (PPG1091-3) past zich moeiteloos aan en vormt een solide basis voor iedere ruimte.

limitless histor kleur van het jaar 2024

Zithoek omtoveren

Met Limitless laat jij je zithoek stralen! Met deze betoverende verfkleur maak je van jouw zithoek een warm en uitnodigend toevluchtsoord. De levendige tinten creëren een gezellige ambiance, terwijl de aardse elementen een gevoel van stabiliteit en rust toevoegen. Of je nu kiest voor een gedurfde accentmuur met de twee kleuren Limitless en Whale Shark of de hele zithoek in Limitless hult, deze kleur zal ongetwijfeld alle ogen naar zich toe trekken. Het resultaat? Een zithoek waar je niet meer weg wilt.

Drie inspiratiepaletten 

Van neutraal tot royaal en van historisch tot retro: Histor zorgt met Limitless en drie bijbehorende inspiratiepaletten voor het ontwikkelen van een meer persoonlijke kijk op kleur. Door te werken met het 60-30-10 principe - werken met een hoofdkleur (60%), een nunacekleur (30%) en een accentkleur (10%) - creëer je een mooi evenwicht tussen muren, vloer of meubels en accessoires. 

internal worlds nature's partner new eccentrics

Internal Worlds

Het kleurpalet Internal Worlds brengt de focus terug naar de basis, met kalmerende, rustgevende en zachte tonen in combinatie met aardse en verkoelende schemertinten. In het palet vind je warme kleuren als Mountain Goat (PPG1077-3) en Subdued (PPG1015-4) en het grijsblauwe Nightcap (PPG1037-5). Limitless sluit mooi aan op de kleuren uit het Internal Worlds palet en doet hier zachtgeel aan. Een tedere en fluïde mix voor een esthetische uitstraling.  


Nature's partner

Met levendige, voedende en natuurlijke tinten verwijst dit palet naar de symbiotische relatie tussen mensen en natuur. De drie groentonen Pine Garland, Do Not Disturb en Still Searching vormen de basis. Het roze van Heart's Content en het zanderige Coastal Walk zorgen voor warmte. Koelere tinten Drop of Jade en Mountain Edge geven een levendige intensiteit. In dit palet geeft de Histor Kleur van het Jaar 2024 een warme, zonnige sfeer die staat voor groei en bloei. 


The New Eccentrics

In dit kleurpalet vind je een verwijzing naar populaire kleuren uit de renaissance, barok, art deco en popart. Combineer Limitless met het diepe blauw van Daring Indigo, wijnrood Bramble Jelly en het gouden Turner's Yellow voor een klassieke stijl met een hedendaagse sfeer. Voor een meer moderne look mix je met zilvertinten. 

Geen limiet met Limitless Kleur van het Jaar 2024

Durf te dromen, te creëren en te leven zonder beperkingen. Met Limitless als Kleur van het Jaar 2024 geef je jouw interieur een sprankelende en inspirerende uitstraling. Kies voor Limitless op de muur en gebruik MY color Muurverf of verf een aantal houten elementen met Histor MY color lak mat. Wil je Limitless eerst kleinschalig zien in plaats van op je hele muur? Vraag dan de Histor kleurtester of kleurstaal aan en ervaar het de kracht van Limitless!

 1. Histor ColorTester Kleurstaal – 1091-3 Limitless
  Histor ColorTester Kleurstaal – 1091-3 Limitless
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  9 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: